Kan jeg sette en gåsedun dyne i tørketrommelen?

April 3

Kan jeg sette en gåsedun dyne i tørketrommelen?

Gås dyner er ofte merket "tørke ren bare", men de kan vanligvis være rengjort og tørket hjemme, så lenge stoffet er vaskbare. Gåsedun gir lett, varm isolasjon dyner, dundyner og dyner. Spot rene dyner fjerne flekker og tørk dem på en linje eller i en tørketrommel.

Tørking gåsedun Quilts

Tørr din gåsedun dyne i tørketrommelen trygt ved å følge noen enkle tips. Fjern overflødig vann ved å kjøre gåsedun dyne gjennom på spin syklus av vaskemaskin. Tørk den på en lav tørketrommel innstilling i flere timer. Quilt må en merkelig lukt, som er bare lukten av våt fjær. Lukt avtar når dynen er tørr.

Nyttige tips

Legge til noen ren bomullshåndklær tørketrommel med gåsedun dyne å absorbere fuktighet og akselerere tørkeprosessen. Setter to eller tre rene tennisballer i bomull sokker og legge dem til tørketrommelen. Gåsedun tendens til å bli komprimert i tørking prosessen, men på tennisballer bryte opp noen klumper av fjær.

Formål

Bruk innstillingen lav tørketrommel tørke gås dyner etter vask dem eller behandle dem for flekker. Riste dem i en varm tørketrommel å friske dem etter lengre lagring, eller henge dem på en utendørs klessnor. Riste quilt etter tørking lo gåsa ned og fjerne alle klumper. Forkaste alle fjær som kommer gjennom støtte.

Betraktninger

Gåsedun quilts er vanligvis washable og dryable, men den endelige vurderingen er stoffet som dynen er laget av. Vaskbart stoffer - som Krympbehandlet bomull, nylon eller polyester - kan vasket og tørket hjemme. Ta dyner laget av silke eller ull til en profesjonell renseri. De med omfattende broderi er også best overlates til en profesjonell renere.