Kan jeg sette en fem-skuffen brystet i skapet for å spare plass i soverommet?

August 28

Kan jeg sette en fem-skuffen brystet i skapet for å spare plass i soverommet?

Hvis skapet er en uorganisert rot og soverommet er på de små side, kan du vurdere å flytte din kommode inn i skapet. Dette frigjør plass på soverommet og lar deg organisere skapet. Vurdere fordelene og ulempene med å sette en kiste i skapet og først for å sikre at det vil passe.

Fordeler

Plassere en fem-skuffen brystet i skapet skaper mer lagringsplass. Skuffer kan du stable elementer, men har fremdeles tilgang til dem. I tillegg kan du bruke toppen av brystet for lagring, som for stabling hyller sko, vesker, hatter, tilbehør eller hyller sokker. Mens det kan virke merkelig på første til å ha en kommode i skapet, installerer hjem byggherrer faktisk innebygd skuffer i skap av nye luksus boliger.

Ulemper

Denne løsningen fungerer kanskje ikke for alle. Det hovedavdeling ulempen innebærer hvor mye plass som en fem-skuffen brystet kan ta opp i et skap. Ikke bare må passe brystet, men skuffer krever mer plass til å åpne. Flytter brystet ut av soverommet ditt, du få gulvplass det men mister den i skapet. Du også gi opp et sted for å plassere en lampe, klokke eller innrammede bilder.

Finne rom

For åpenbare grunner fungerer en kommode best i et ganske romslige skap. Måle brystet og skapet nøye for å avgjøre om kommoden passer. Hvis brystet er for stor, kan du vurdere å handel den for en mindre en, for eksempel en undertøy brystet. Eller prøv omorganisere klær og andre elementer i skapet for å gjøre plass. Hvis brystets størrelse gjør det umulig å manøvrere igjennom en liten skap døren, vurdere å bruke to små eller stabling skuffer spesielt laget for skap organisasjon.

Andre hensyn

Utover å spare plass i soverommet, lar flytte brystet til skapet deg sette opp skapet som et omkledningsrom. Hvis skapet er stort nok, henge en rekke kappe kroker ved brystet og Plasser din smykker eller slips på brystet. Henge en full lengde speil på baksiden av skapet døren og legge en kurv hvis det plass. Soverommet ditt vil bli mye renere og penere hvis alle din klær forblir i skapet.