Kan jeg sette brød i ovnen igjen hvis det ikke er tilberedes helt?

November 6

Kan jeg sette brød i ovnen igjen hvis det ikke er tilberedes helt?

Du kan sette brød i ovnen igjen hvis det ikke er tilberedes helt avhengig av flere faktorer, inkludert om du gjør en rask brød eller gjær brød. Delvis bakt brød kan fryses når de har bakt i 15 minutter, men ikke brunet. Fullfør bakervarer de tinte ruller på temperaturen oppskriften krever til rolls-brun.

Rask brød

Rask brød, avhenger av egg hvite, bakepulver og natron å stige. Eggehviter er slått til lys og luftig til et punkt der de vil holde en topp. Eggehviter brettes forsiktig i brød batter. Når bakt, blåse innlemmet eggehviter ut, tar batter med dem. Bakepulver og brus, avhenger av gasser ut når blandes med syre, som melk. Gassen er fanget av mel bli solid som det bakes. Sette teser brød i ovnen på temperaturen angitt i oppskriften til en sløv kniv inn brødet kommer ut ren.

Gjær brød

Nybakt brød ser doughy når det er kuttet mens de fortsatt varme, selv når bakt gjennom. Hvis deigen ser rå i stedet for doughy, kan du sette den tilbake i ovnen. Hvis toppen av brødet har brunet, som hemmer handlingen stiger fra gjær, så rå deigen ikke har riktig tekstur når bakt ytterligere. Den beste metoden er forebygging i dette tilfellet. Som merkelig som det høres ut, bruke en kjøtt termometer for å avgjøre hvis brødet er gjort. Det er ferdig baking når temperaturen er 190 grader Fahrenheit. Vent til brødet er nesten ferdig baking basert på bakervarer tid nevnt i oppskriften. Hvis du setter termometeret i for tidlig, brød kunne kollapse. Hvis du har fjernet brød fra ovnen og den ikke nådde 190 grader Fahrenheit, sette den tilbake i ovnen.

Brød ikke stiger

De fleste rask brød avhenger av bakepulver eller brus som stigende agent. De riktige delene må brukes avhengig av mengden av mel og flytende ingredienser. Syre fører gassen skal produseres. Hvis du erstatter vann til melk du redusere mengden av syre og rask brød ikke vil stige. Rask flatbrød kan se ut som de må fullføre bakervarer men ekstra bakervarer vil ikke løse problemet.

Gjær brød ikke stiger

Gjær er en levende organisme. Det er i en sovende form i liten gjær pakker. Den har en holdbarhet. Hvis gjær eller de fleste av gjær, dead, stige brødet ikke. Gjær krever varme og en væske å produsere gass som forårsaker brød å stige. Hvis det ikke er nok væske, stige brødet ikke. Hvis væsken er for varmt, vil det drepe gjær. Hvis væsken er for kaldt, produsere gjær ikke gass. Væsken skal føle seg veldig varmt for hånden, men ikke ubehagelig. Hvis ovnen er for varmt, vil gjær bli drept før brødet har steget. Brød som ikke har steget riktig ser ut som det ikke er bakt. Sette brød i ovnen fastsette ikke den.