Kan jeg reparere min egen dobbelt panelet Vinduer?

April 4

Kan jeg reparere min egen dobbelt panelet Vinduer?

Dobbelt panelet Vinduer er en av de siste forbedringene i bygg. Disse vinduene inneholder to separate ruter klemt sammen som en termosflaske å kutte ned flyten av varme fra innsiden til utsiden. Med litt dyktighet og tålmodighet, kan huseiere spare penger ved å feste sitt eget dobbelt panelet Vinduer.

Om dobbelt panelet Vinduer

Dobbelt panelet Vinduer holder to biter av glass tett sammen med en ½ til ¾ tommers pute av luft eller gass mellom dem. Dette laget av luft eller argon gass fungerer som en isolator å unngå overføring av varme fra en side i vinduet til den andre. Rammene som holder glasset må også være mer sofistikerte og tre, vinyl eller vinyl-kledd tre funksjonen bedre enn metall rammer for disse vinduene. Ofte lav-E, som er lav emissive, belegg øke besparelser for dobbelt panelet Vinduer. Disse mikroskopisk-tynne belegg laget av metalloksider bidrar til å blokkere flyt av varme både inn og ut av vinduet.

Kondens i dobbelt panelet Vinduer

Akkumulering av flytende vann på en relativt kaldt overflate kalles kondens. Dette vannet kan oppstå mellom rutene av dobbelt panelet Vinduer. Det kan eller kan være ikke synlig, ifølge National Association av sertifisert bygningen inspektørene. Fuktighet fra kondens tendens til å skjære ut de samme stiene i vannet og kan skjære spor i glassoverflaten. Hvis silica gel brukes i vinduet til å absorbere vann fra kondens, det kan bli mettet og lage hvit "snøflak" som indikere feil på vinduets varme blokkere muligheten. For å løse dette problemet, må du erstatte glass i vinduet.

Sprakk dobbelt panelet Vinduer

For å reparere en sprakk vindu, må du åpne rammen med en skrutrekker og skille de to bitene av glass, være forsiktig med å skade ruten ubrutt. Fjern butyl tetningsmasse fra kanten av rammen. Tetningsmasse er en svart, gummi-aktig materiale. Rengjør det nye glasset og gamle ruten med isopropyl alkohol, eddik og vann for å fjerne all smuss og fett slik at du kan bruke en silikon sealer Rengjør flater. Sett inn et nytt stykke glass for å erstatte skadede ruten ved hjelp av avstandsstykker som holder de to rutene atskilt. Gjelde silikon lakk først omkretsen av avstandsstykket og deretter et belegg av silikon i en tykk perle å dekke mellomlegget. Tillate silikon Cure i 24 timer før du plasserer vinduet tilbake i rammen.

Forholdsregler ved reparasjon vindusrute vinduene

Når du reparerer dobbelt panelet Vinduer, ta vare ikke for å skade butyl seal materialet. Dette materialet bør være re-anvendt når du erstatter den nye ruten i vinduet. Tilsvarende når du arbeider med doble ruter, plassere vinduet på et teppe eller myk overflate å unngå å skade ruten ubrutt av enheten.