Kan jeg plante to Plumeria i en pott?

November 30

Plumeria er for en dekorativ treet som går det vanlige navnet på frangipani. Mens dette lille treet trives i åpne strekninger av jord i landskapet, det også gjør en attraktiv beholderen anlegget og er en populær treet for terrasser, parkeringsplassen øyene og gaten medians. De fleste beholdere er for små til å betjene flere modne treet, selv om deres langsom vekst vane kan tillate deg å vokse to unge planter sammen for en kort tid.

Plumeria egenskaper

Plumerias er medlemmer av Apocynaceae familien av planter. Disse tropiske trær er hardfør i US Department of Agriculture soner 10b gjennom 11. Plumeria trær produsere duftende blomster mellom juni og November. De vokser til en gjennomsnittlig høyde og bredde mellom 20 og 25 fot, danner en avrundet form i landskapet.

Avstand krav

Vanlig beskjæring kan du plante plumeria trær litt nærmere sammen enn bredden på sine eldre kalesjer. Den gjennomsnittlige planting avstand for plumerias med enkelt badebukser er ca 15 til 20 fot mellom stammene. Denne mengden avstand gir en attraktiv, full opptreden langs gatene og medians. Plante dem nærmere sammen enn dette, eller plassere flere prøven i en container, kan øke risikoen for rot og gren trengsel, forhold som kan påvirke helsen og utseendet på plumerias.

Stimlet problemer

Plumeria rust er en av de vanligste problemene i disse dekorativ trær. Coleosporium plumeriae er sopp ansvarlig for plumeria rust. Sykdommen vises i utgangspunktet som små pulveraktig flekker på undersiden av syke blader. Flekker er vanligvis gulaktig-oransje, og føler jevn eller hevet. Varme og fuktighet bidra til sopp dannelsen. Plante trær i individuelle beholdere, hjelper stimlet dem sammen, fremme optimal lufting blant bladverket, redusere risikoen for denne sykdommen.

Betraktninger

Selv om eldre plumeria planter generelt krever mer plass enn enkeltbeholdere gi, kan umodne planter vokse sammen i potter mens de er små potter er store nok til å betjene dem. Plumeria Society of America anbefaler at 1 gallon beholder plass per foten av lengden for gren. Potter som inneholder sandstrand, godt drenert potting jord og har mange drenering hull gir best miljø for plumeria planter.