Kan jeg plante sommerblomster i hagen min Tulip?

August 31

Kan jeg plante sommerblomster i hagen min Tulip?

Tulipaner er lyse og fargerike blomster og vokse i en rekke størrelser, farger og mønstre. Som stauder lever de i mange år. Kalenderen gir begrenset vekst, skjønt, og lenge sovende perioder. Løft pærene høyre ganger og plante sommer ettårige i de nakne stedene å holde hagen din interessant og lyse under tulip dormancy.

Tulip kalender

Tulipaner er blant de første blomstene opp våren, og bringe fargen til slutten av vinteren og tidlig på våren. De blomstrer når og deretter visne, skjønt, for å dø tilbake i tidlig-til midten av sommeren, avhengig av cultivar. Denne tidlige visne blader mellomrom om sommeren hagen.

Pære lagring

Ifølge hager levende drepe gartnere som plante ettårige rett over deres tulipanløker pærene med vann og gjødsel i sovende perioden. Med andre ord, fører plante over pærene til råte, og derfra til tulip død. Hvis du skal plante tulip hagen med sommer ettårige, løfte pærene ut av bakken i stedet. Vente på bladverket å dø tilbake, da grave pærene og plante dem i esker med topsoil. Lagre pærene kjølig, tørt og mørkt steder for sommeren.

Ettårige planter

Når du lagrer din tulipanløker, reamend jorda for årlige planting. Grave 2 inches av organiske kompost i toppen 6 inches av naturlige jord å øke jordkvalitet. Legge 5-10-5 gjødsel å øke ernæring og plante din favoritt ettårige. Ettårige er det beste valget for denne planting siden de vil dø tilbake før tulip planting sesongen og vil ikke forstyrre tulip vekst.

Nyplanting tulipaner

Plante din tulipaner høsten når frost dreper ettårige. Renovere jord til en dybde på 10 inches med 3 inches av kompost; legge til kjøttbenmel eller pære gjødsel. Plante tulipaner 3 til 4 inches dypt, og med 3-4 inches av plass per pære. La pærene for vinteren og se etter våren blomstrer.