Kan jeg plante i min Front Yard?

May 14

Kan jeg plante i min Front Yard?

Moderne forgård landskap utstillingsvindu mer enn gress. Erstatte noen eller alle av plenen med andre planter, gir busker og trær visuell interesse til forgård. Forgården landskapsarbeid også reduserer tid, innsats og vann som trengs for plenen vedlikehold. Om du la en lapp av plenen som et samlingspunkt i gårdsplassen eller konsentrere seg utelukkende på planter og blomster, kan du vokse noe som passer for din miljøforhold.

Hage forhold

De fleste front yards er synlige områder, åpne veien og oppkjørselen. For å velge planter for forgård, identifisere USDA hardførhet sonen samt retning av eksponering av hagen. Sydvendt yards får mer sol enn nord - eller øst-mot seg. Det er vanligvis mikro-klima innen en voksende, kanskje skyggen kastet av et tre eller en oppdatering av tørr jord. Velg stauder egnet for disse forholdene. Ettårige vil vokse i de fleste hardførhet-soner, men deres av blomstrende kan være kortere i kjøligere soner.

Xeriscaping

Xeriscaping er et system som sparer vann og landskapsarbeid filosofi. Ved å erstatte de fleste av plenen med planter som er vann effektive og tørke tolerant, og mulching gården, skaper et miljø som krever minimalt med vann. Mange av plantene som er egnet for dette miljøet vises frodige og produsere blomster. Små flekker av gress har også en rolle i dette landskapet - kjøling miljø og rekreasjon. Drypp vanningssystemer som slipper vann sakte over tid fungerer bra i xeriscape miljøer.

Blomsterbed

Holde plenen som fokuspunkt, kan du plante blomsterbed rundt. Stauder utgjør den grunnleggende strukturen i sengene og ettårige legge øyeblikkelige treff av farge gjennom hele vekstsesongen. Vurdere voksende spiselige blomster, for eksempel nasturtiums, og innlemme urter, kanskje basilikum, gressløk og oregano, som en del av blomst skjermen. Når du planlegger din blomsterbed, plasser lav grense planter foran, høye planter og blomster på baksiden, og fyll ut resten med mellomstore planter. Et utvalg av planter som varierer i blomst farge, løvverk farge og tekstur og blomstrende ganger oppretter en interessant forgård gjennom hele vekstsesongen.

Hage

En hage er uformell og små, og ser ut som om det bare vokste det over tid. Bruk en liten stripe av plenen i dette landskapet eller fjerne gresset helt. Plante blomster og busker av ulike høyder og farger. Lage spontane utseendet på denne hagen ved å blande disse plantene sammen uten en konstruert plan. Noen hytte hager har en hage som en funksjon. Rock hager har vanligvis nivåer i ulike høyder, med lav vekst planter som alpine planter og bakken dekker. Opprette en uformell urtehage i potter eller bakken, ved masse plante et utvalg av kulinariske urter som liker de samme vekstforhold.