Kan jeg plante en Crape myrt fra klipping?

September 11

Crape myrtle (Lagerstroemia spp.) er en stor gruppe av små trær og busker, mange i dverg størrelser. Løvfellende plantene er fra loosestrife-familien og er godt tilpasset til å vokse i nesten alle klimasoner. Fleste crape myrter er innfødt til Asia. De to mest dyrket variantene i USA inkluderer felles crape myrtle og japansk crape myrt. Det er lett å overføre nye planter med bruk av borekaks.

Gran stiklinger

Bruke Gran borekaks er blant brukte metoden for crape myrt. Gran kutte er myk og smidig, gjeldende år vekst på noen anlegg. Borekaks tatt like foten av stammen begynner å bli litt fast. Stammen der skjæring er tatt hovedsakelig består av umodne og bløtvev. Anbefalte tid til å ta Gran kutte er hvor som helst mellom midten av våren til sankthans.

Planting Gran stiklinger

Ta tre til fire, 4 - 6 tommers lang borekaks fra aktivt voksende stammer med en skarp saks. Mål fra stammen tips. Fyll en liten pott med en godt drenering potting jord til roten borekaks. Fjern alle bladene av den nedre delen av hver kutte. Dypp basis av skjæring i et rooting hormon og anlegget umiddelbart i potten, sette inn til en dybde på om lag 2 inches. Dis borekaks regelmessig til forankret. Forankret borekaks til individuelle mellomstore Potter og la planter bli sterkere vekst før transplanting til en fast plass i hagen.

Løvtre stiklinger

Bruk løvtre borekaks fra crape myrt å enkelt overføre anlegget. Løvtre borekaks hentes fra fullt moden, gjeldende år vekst. Disse borekaks tas umiddelbart etter leaf fall høsten under sovende scenen av anlegget. Anbefalte tid til å ta løvtre borekaks er mellom sent høsten og tidlig vinter. Løvtre stammer består av woody, helt modne vev.

Planting løvtre stiklinger

Kuttet 8-tommen-lang inndelinger fra løvtre stammer mellom tidlig og midten av November. Velg stammer med en diameter på ca 1/2 tommers. Mål fra stammen tips. Fyll en liten pott med potting jord eller et godt drenering hage jord. Plante i borekaks i jord dypt nok slik at bare en tomme vises over jord linjen. Sett i en lys, varme området til forankret. Du kan la borekaks utendørs, men beskytte mot noen harde fryse. Flytt potten i solen etter skjæring viser noen vokse. Brønn og la planter bli sterkere før planting i bakken.