Kan jeg plante en Butterfly Bush seks fot fra en Crape myrt?

November 15

Kan jeg plante en Butterfly Bush seks fot fra en Crape myrt?

Både sol-elskende planter, crape myrter (Lagerstroemia spp.) og sommerfugl busker (Buddleja davidii) vokser i nærheten så lenge hver plantens behov oppfylles. Et hovedanliggende er at myrt crape er for stor at det nyanser av butterfly bush. Begge anleggene er generelt vinteren hardfør i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 6b gjennom 10a.

Vekst krav

I tillegg til å vokse godt i solfylte steder, vokser både crape myrtle og butterfly bush best i et fuktig men godt drenert jord. En hage beliggenhet med en fruktbar jord med organisk materiale fordeler begge plantearter. Unngå hage områder med våt jord eller som noen ganger flom.

Størrelse problemer

Mange kultivarer av både crape myrter og sommerfugl busker eksisterer, hver potensielt vokser til forskjellige modne størrelser. Hvis en oppreist, tree-formet prøven er crape myrt finnes mer plass til en nærliggende sommerfuglbusk. Sommerfugl busker er raskt voksende og modne alt fra 3 til 10 fot høye og brede avhengig av cultivar. Velg en sommerfugl busk som modnes til en størrelse som er mindre enn crape myrt og som ikke spre inn og publikum av trestammer. Sommerfugl busker må vanskelig beskjæring tidlig på våren for dem å forynge og blomst senere i sommer.

Planting hensyn

Hvis crape myrtle treet er godt etablert, kan grave planting hull 6 fot fra bagasjerommet sommerfuglen bush være vanskelig. Forvente å bryte eller sprette bort tykke røtter av treet med spade. Også, hvis crape myrtle treets kalesjen er bredt og kaster skygge, vil ikke det være fornuftig å plante sommerfuglen bush på nordsiden av treet. Prøv å området bush på sørsiden av treet så det mottar som mye sollys på mulig. I varme områder eller der vanning er ikke tilgjengelig, kan du vurdere å plante den brennende busken på Sørøst eller østsiden av treet for å gi lys skygge på ettermiddagen. Lys forhindrer varme jord, wilting og gulfarging blader uunngåelig tørke stress.

Fordeler

Fra et design perspektiv gjør crape myrtle og butterfly bush dynamisk følgesvenn plantings. Både blomst i varmen av sommeren og tiltrekke Sommerfugler i hagen. Begge anleggene demonstrere tørke toleranse som bidrar til å spare vann når plantene er etablerte. Å plassere organisk mulch 3 inches i dybden over rotsonen crape myrtle og sommerfuglbusk sparer fuktighet, moderate jord temperaturer, forhindrer ugress og dekomponerer for å gi næringsstoffer.