Kan jeg male Over virvlet vegger med semi glans maling på dem?

July 5

Kan jeg male Over virvlet vegger med semi glans maling på dem?

Glans og semi glans maling er ikke ideelt for å dekke et tungt struktur eller virvlet veggen fordi de pleier å markere ufullkommenheter som sprekker eller roller linjer. De er også mer utfordrende å male enn flat maling fordi den nye malingen ikke overholde samt og kan perle opp, skille eller dryppe. Rengjøring malte overflaten og de glossing det er viktige skritt i repainting prosessen, og legge et nytt lag med primer gjør ikke vondt.

Betraktninger

Enten du bruker en roller eller en airless sproyta, må du bruke flere maling en svært strukturert overflate enn en leilighet å få selv dekning. En tung strøk maling tar lengre tid å tørke enn en tynn, øker muligheten for drypper og sagging. Denne sannsynligheten er mer uttalt hvis underliggende overflaten har en semi glans belegg. Ikke bare kan ny maling separat før det tørker på en semi glatte overflate, det kan boble eller flak av etterpå, fordi en semi glatte overflaten gir dårlig heft, spesielt hvis rommet har fuktighet eller veggen er skitten.

Rengjøring og de Glossing

For å få den beste maling vedheft på veggen, det er viktig å rengjøre og de glans det. Det første trinnet i rengjøring er å skrape av alle løs maling, men du må gjøre dette nøye for å unngå skade tekstur, så lett skrubbing det med en scrub pensel er å foretrekke å bruke skraper. Deretter bør du vaske veggen med en løsning med varmt vann og en sterk detergent som trisodium fosfat eller TS erstatning å fjerne fett. Vaskemiddel fjerner noen av glans, men overflaten vil gi bedre vedheft hvis du deretter de glans maling med en kommersiell de glosser.

Fordelene med Priming

Mens malere vanligvis reservere grunning for som ikke har blitt malt, kan det også være nyttig på malte vegger, spesielt når lyn fargen. Den kjemiske sammensetningen av primer er annerledes enn vanlig maling. Det følger bedre overflaten og gir bedre bånd for maling du bruker over den. Hvis du prime en strukturert vegg før maling det, du vil få bedre dekning fra topplakk og slipper å bruke som tykk en frakk, dermed redusere muligheten for drypper og andre defekter.

Bruke topplakk

Den beste måten å male en virvlet tekstur er spray det, men hvis det ikke er praktisk, rullende er det neste best alternativet. Husk å bruke en tunge-nap roller for å sikre maling kommer i alle sprekker opprettet av tekstur. Enten du spray eller rulle, unngå prøver å få full dekning med en enkelt belegge eller maling samler i tekstur og sag eller dryppe. La hver strøk tørke før du bruker neste. Hvis du har drypper, reparere dem før malingen har tørket av sliping dem lett.