Kan jeg male Over en gammel farget glassfiber vasken?

March 1

Kan jeg male Over en gammel farget glassfiber vasken?

Mange eldre boliger har utdatert glassfiber synker som ser grungy. Vasken kan fortsatt være i god stand, men utseendet detracts fra resten av kjøkkenet. Du trenger ikke å leve med en stygg vask, og svaret trenger ikke å være en kostbar erstatning. Du kan male vasken i en oppdatert farge og nyte flere flere år. Det er flere maleri alternativer som er vanlige rettsmidler for en skjemmende vasken.

Vann og maling

Vann og maling har en urolig relasjon. Vann vil ha på maling over tid og redusere overflaten. Dette betyr du kan ikke male en overflate i konstant kontakt med vann, men du må ta hensyn til typen maling brukes. Den ekstra faktoren, hvis du tenker på å male en vask, er at ikke bare vil vasken være våt, ofte vannet blir veldig varmt og vått. Varme har også en sterk effekt på maling. Maleri områder som er stadig utsatt for varmt vann, som badekar og dusj, viser ofte svakhetene i noen maling behandlinger.

Det lett fastsette

Den vanligste anbefalingen for maling over glassfiber vask er å bruke en apparatet maling vurdert for varme eller en spesialitet maling for varme/våt miljøer. Begynn med sliping vasken med 320-korns slipepapir til finish er kjedelig og disig. Deretter tørke det ned med et løsemiddel anbefalt av primer og malingsprodusenten. Når du tørke ned i vasken, fjerner støv, ikke rense vasken. Dette vil ofte innebære flere sliping mellom lagene. Det avsluttende belegget bør være vanskelig og så skinnende som mulig. Sjekk for kur ganger før du bruker vasken.

Spray maling

Du får mye bedre resultater, når det gjelder å oppdatere glassfiber vasken, ved sprøyting primer og maling på vasken overflaten. Flere selskaper produserer apparatet og varme/våt maling og primere i spraybokser. Bilindustrien maling er også et alternativ siden glassfiber er en vanlig auto kropp materiale. Du kan gjøre reparasjoner til vasken med en glassfiber reparere kit og auto body filler. Dette er lurt hvis vasken har huljern eller sprekker. Gjør noen reparasjoner og sand overflaten til en kjedelig dis. Tørk vasken med løsemiddel anbefalt for primer og maling. Spray vasken med et lavt trykk spraymaling pistol. Du kan leie dette fra de fleste oppussing butikker. Denne utligningsmetoden gir vasken en fin hard finish og øke holdbarheten.

Gelcoat

Gel belegg brukes ofte på båter. Denne typen maling for glassfiber er stadig i popularitet på grunn av holdbarheten kjent med vann. Begynne med å slipe overflaten til en tåkete finish, og spray på gelcoat og la det tørke. Sand med 100, 220-, 600 og 1600-korns slipepapir til overflaten er glatt. Polsk vasken med en rubbing compound deretter en etterbehandling sammensatte. Til slutt, voks og buff overflaten som en bil eller båt. Dette gir en meget slitesterk finish som vil holde seg godt til daglig bruk. Aldri rengjøre malt vasken med etsende rensemidler som de vil spise bort nesten alle maling behandlinger.