Kan jeg legge min elefant øret pærer i bakken gjennom vintersesongen?

March 12

Kan jeg legge min elefant øret pærer i bakken gjennom vintersesongen?

Elefantører - det er ikke vanskelig å forstå hvor de fikk navnet. Store, ripply bred forlater nåde gigantiske stilkene av anlegget. Elefant ørene er en glede å vokse, men fortjener spesiell overveielsene om vinteren.

Alocasia eller Colocasia

Begrepet "elefantører" kan være litt forvirrende. Det er faktisk to planter ofte kalt elefantører, alocasia og colocasia. Begge er medlemmer av anlegget familie araceae, ofte kalt aroids. For ytterligere å forvirre saker, kan andre medlemmer, inkludert philodendron og caladium, også kalt "elefantører."

Utseende

Vanligvis i USA vil hva kalles elefantører være enten alocasia eller colocasia (noen ganger kalt taro og regnes som en av de eldste tamme avlingene). Både vise svært store, fet blader; bladene kan vokse opp 12 fot over. Alocasia har et skinnende blad som peker mer oppreist, mens colocasia har en matt overflate og droops ned. Forresten, på grunn av tilstedeværelsen av en kjemisk kalt kalsium oksalat, aroids anses giftige; de krever riktig mat for å være spiselig, i retter som poi.

Vinter omsorg

Både alocasia og colocasia, som en tommelfingerregel, kan forbli i bakken vinteren i USDA soner 8 til 11 (noen varianter av begge slekter kan variere litt). Over bakken deler dør på frysing, men knoller under jorda kan motstå temperaturer i mid-20s Fahrenheit i korte perioder.

Hvis du lar din elefant ører utenfor, dekke anlegget med et tykt lag mulch, blader, barnåler eller andre isolerende bunndekkende. Eller du kan grave opp pærene, i en papirpose å tillate dem å "puste" og lagre på en tørr, kjølig område (ca 40 til 50 grader).