Kan jeg installere utleggere Over betong?

March 17

Kan jeg installere utleggere Over betong?

En vanlig betongplate kan ikke forbedre et landskap estetisk, men det er en sterk og robust overflate. Dra nytte av en eksisterende Betongoverflate ved å bruke det som grunnlag for pavers. Installere utleggere over betong gir deg frihet til å lage et nytt utseende uten å fjerne gamle betongen og bygge et nytt grunnlag. Du vil bruke mørtel og grout for å overholde pavers til betongen.

Forberede

Før du installerer utleggere over betongen, må du gi den grundig. Noen fettflekker eller rusk igjen vil på overflaten bli fanget, svekket bånd mellom betong og mørtel. Bruk skrubbe børste, mildt vaskemiddel og konkrete Flekkfjerner for å vaske overflaten. Når vaskemiddel og flekkfjerner er skylles av, bruker en stålbørste skrubb eller en sand blaster til grov opp overflaten så mørtelen kan følge.

Angi utleggere

Prosessen med å legge utleggere i morter krever både oppmerksomhet på detaljer og hastighet. Tørr-legging utleggere over betongen vil hjelpe deg bli kjent med valgt mønster. Hvis du har en bestemt for å sette dem i, kan du nummerere baksiden av pavers med kritt. Spre mørtel i små deler og plassere pavers er enkelt når du faller inn i en rytme å kontrollere og justere utleggere før de er nivå. Har to skuffer av vann innen rekkevidde, til å rengjøre murskje og å dyppe ren filler i for å tørke av spatters.

Grout og kur

Etter pavers er i mørtelen for to dager, vil du pakke grout mellom leddene å holde dem på plass. Laget av sement, sand og vann, grout også legger kontrast til utleggermaskin fargen og holder ugress og rusk fra samler mellom dem. Når overflaten er ferdig, kan du øke sin styrke ved sakte herding grout i en uke. Plasser våt burlap eller lerret over overflaten, og våt materialet to ganger om dagen. Plast ark bidrar også til å holde på fuktigheten så nye overflaten tørker ikke for fort, men det kan forårsake hvite splotches på grout.

Vedlikehold

En utleggermaskin overflate over betong kan vare i årevis med lys vedlikehold. Feie av løv og rusk som de faller for å hindre flekker, og slangen overflaten ned når du vannet plantene dine. Bruke utleggermaskin tetningsmiddel hvert annet år slik at overflaten enklere å rengjøre og hindre fargen falmer.