Kan jeg forsegle min Patio murstein?

October 18

Kan jeg forsegle min Patio murstein?

Om ikke å bruke en sealer murstein uteplass er ikke et spørsmål om valg og preferanser. Mens noen mennesker foretrekker skinnende utseendet av forseglet murstein, er andre mer egnet ved at naturlig utette, uferdige murstein. Murstein selfangere er tilgjengelig i en rekke utførelser å gi terrassen utseendet du ønsker. I tillegg til å endre utseendet på murstein terrassen, er det mange fordeler med å bruke en sealer.

Hvorfor forsegle en murstein uteplass

Bruke en sealer murstein uteplass har noen fordeler til ikke tetting. Først vil en sealer beskytte overflaten og tekstur av murstein. Riper og flekker er mye mindre sannsynlig hvis en sealer brukes. Søle olje, vil mat eller andre stoffer på en forseglet murstein uteplass være mye enklere å rydde opp enn på en utette murstein uteplass.

Mange selfangere inkluderer impregneringsspray som er enda mer gunstig til murstein uteplassen. Bruke en vanntett sealer vil ikke bare beskytte murstein av søl, flekker og riper, men vil også beskytte den mot fuktighet. En vanntett sealer vil trenge murstein, belegg selv innsiden og små passasjer murstein til å holde fuktighet ute. Redusere fuktighet i murstein vil resultere i lengre levetid for murstein terrassen.

Hvordan søke murstein Sealer

Hvis du velger å forsegle murstein patio, bør gjenta programmer gjøres hver og en til to år for optimal beskyttelse. Bruke sealer murstein uteplass er relativt enkel og rask. Terrassen skal rengjøres grundig før du bruker sealer. Unnlatelse av å riktig feilfri terrassen kan resultere i skitt eller rusk å bli fanget under fangstskuta. Sealer brukes deretter bruke en rull eller maling pensel. Bruke et tynt lag med sealer bruker lys penselstrøk. Vær sikker på baksiden-børste for å fjerne pensel eller rull merker på murstein. To strøk med sealer kan brukes, om nødvendig.

Hvis du ønsker å ha din murstein uteplass forseglet, men føler ikke det er en jobb du kan gjøre selv, er det en rekke selskaper som vil komme hjem og bruke sealer på terrassen. Sjekk din lokale telefonboken for selskaper som spesialiserer seg i murstein restaurering.