Kan jeg forsegle dekket i kulden?

December 17

Kan jeg forsegle dekket i kulden?

Tetting en kortstokk i kaldt vær er faktisk den beste tilnærmingen av flere grunner. Selvfølgelig, kaldt er et relativt begrep, og du vil arbeide i minusgrader, eller når det er snø på dekk. Men en kjølig dag i sen høst eller tidlig på våren er ideelt.

Fordeler

Tetting en kortstokk i kjølig vær er en ideell tid fordi fugemasse tørker raskt, men ikke for fort. Tetting en kortstokk i varmen av sommeren setter ekstra stress på tre, ifølge This Old House magazine. I tillegg er du mindre sannsynlig å aktivt bruke dekk under kjølig vær, redusere risikoen for gående mens sealer er fuktig.

Betraktninger

Velg en kul dag når temperaturen er mellom 40 og 60 grader Fahrenheit. En tørr, vindstille dag er best for bruk sealer. Gjelde ikke sealer hvis regn eller snø er spådd i de neste to dagene, eller hvis luftfuktighet er høy, som vil øke tørketid.

Metoden

Før du bruker en sealer, ren dekket grundig med en scrub pensel og en renere laget for dekk. Unngå rengjøringsmidler som inneholder klor, som kan skade tre fiber. Oksygenert blekemiddel rengjøringsmidler vanligvis fungere bedre. Hvis du vil rense Dekk med en kraft vaskemaskin, gjøre det nøye. Makt skiver kan lett skade tre. Tillate dekket tørke og sand det med en hånd sander fjerne Splinter eller løse biter. Kontroller skruer og maskinvare og erstatter at er rustne. Feie dekk for å fjerne sliping rusk og bruke en sealer med lang roller eller pensel. La det tørke og et andre lag, om ønskelig.

Vedlikehold

Når du har renset og forseglet dekk, holde seg nye gjennom regelmessig vedlikehold. Umiddelbart fjerne snø om vinteren, en Snøskuffe med en plastikk eller gummi spissen. Snø kan understreke tre og langvarig eksponering til fukt kan føre til råte. Feie dekk ofte i våren, sommeren og høsten fjerne pollen, skitt og blader, noe som kan oppmuntre mugg vekst. Vask det med slange noen ganger, også.