Kan jeg dekker en kald luft tilbake Vent?

October 21

Kan jeg dekker en kald luft tilbake Vent?

En ovn er i utgangspunktet en resirkulerende luftpumpe; det trekker kjølig luft fra alle rom i huset som har ventilasjon tilbake og pumper varmluft inn i disse rommene gjennom den varme åpningene. Hvis du dekker tilbake ventilen i et bestemt rom, rommet ikke får like varm som de andre.

Det handler om lufttrykk

Ovnen suger luft gjennom tilbake vents, som senker lufttrykket i rommene som luftinntakene er plassert. Luften kommer inn i disse rommene gjennom oppvarming vents å utjevne press, lage en versjon som varmer rommene. Hvis et bestemt rom har en oppvarming ventil, men ingen tilbake vent, vil ikke det få så mye varm luft fra ovnen fordi rommet er allerede full av luft som ikke noe sted.

Blokkere en retur ventil

Hvis et av rommene i huset ditt blir for varm når du slår på ovnen er en god måte å senke temperaturen å dekke tilbake ventilen. Dette vil lede den varme luften fra ovnen i rom med åpen retur kanaler, oppvarming dem mer. Noen tilbake kanaler har justerbar lamellene for dette formålet. Det er viktig å ikke lukke mer enn én eller to om gangen, skjønt, eller ovnen kan ikke ha nok luften kan sirkulere.