Kan jeg bruke plastflasker i bunnen av store potter?

January 14

Kan jeg bruke plastflasker i bunnen av store potter?

Container hagearbeid er et alternativ for folk som bor i leiligheter eller andre områder med begrenset plass. Hevet beholdere er også praktisk for de som finner kne og lutende vanskelig. Fylle store potter med jord kan være dyrt, og de store pottene er tung når fylt med skitt. Delvis fylle potten med plastflasker adresser disse bekymringene, som legger en ekstra type "grønn" i hagen din.

Jord bekostning

Ved å fylle bunnen av potten med gamle plast brus flasker, er du kjøpedyktig bruker betydelig mindre potting jord enn du ellers ville. Avhengig av planter som du vokser, kan du fylle de store blomsterpottene halvparten til to tredjedeler med avkortet brus flasker, vannflasker eller andre beholdere av lignende størrelse. I tillegg fordi du bruker mindre jord, du lavere risikoen for å spre plantesykdommer funnet i unsterilized jord og du må plante mat eller gjødsel, mindre siden mindre tapt til jord selv.

Flytter letthet

En stor blomsterpotte fylt med kvalitet potting jord er tungt og vanskelig å flytte rundt, spesielt hvis du bruker terracotta eller keramiske plantasjeeiere. Selv setter Potter på tallerkener med hjul kan ikke tillate noen gartnere flytte disse skitt-fylt Potter, og du finner bare roterende beholderen for selv lyseksponering nesten umulig, avhengig av størrelsen. Ved å fjerne halv eller mer av skitt, kutte du vekten betydelig, gjør pottene mye enklere å flytte når det er nødvendig.

Vanning lettelse

Så lenge du husker å forlate caps på flasker, vil delvis fylle potten med brus flasker gi den nødvendige drenering ordninger. Hvis du fyller området med flasker med vann, kan du også finne at du måtte vanne din beholder hage mindre ofte siden delen plast-fylt tjener formål som reservoarene spesialpapir selvtillit vanning potter. Presse slutten av din hageslange slag jord nivået, i den nedre delen og fyll den med vann. Selv i varme, tørre klima, kan det hende du kunne vann en gang i uken, i stedet for annenhver dag.

Økologiske bidrag

Bruker plastflasker for å fylle din plante beholdere kan du "go green" og hjelper miljøet på forskjellige måter. Gjenbruk flasker betyr at de ikke angi et deponi, lettelser bekymringer knyttet til en overbelastning av søppel som ikke bryte ned raskt. Ved å holde vannet i potten, bidra flaskene også til ressurssparing, som er spesielt viktig i sommermånedene eller tørke.