Kan jeg bruke en skjøteledning for over bakken Pool?

April 22

En over bakken pool er et flott tillegg til ethvert hjem bakgård. Bassenget, men trenger et filter for at vannet å bo renovert. Bassenget eiere ofte står overfor problemet av har å strekke relativt kort bassenget filter ledningen til nærmeste stikkontakten uten å presentere en fare for svømmere.

Være oppmerksom på farene

Når du arbeider med vann og elektrisitet, må du alltid utvise forsiktighet til å beskytte deg selv og familien mot elektriske. Du må utvise forsiktighet med en skjøteledning fordi bassenget filteret trekker mye energi, og ikke levere riktig skjøteledningen til bassenget kan skade filteret og utløp. Det kan også føre til brann.

Plukke høyre ledningen

Ikke gå ned til rabatt butikken og kjøpe en av de tynne skjøteledninger som ikke bare ujordet men stand til håndtering amp resultatet av filteret. Resultatet av filteret kan variere avhengig av bassenget motoren. Oftest motorer over bakken basseng området fra 5 til 2 hestekrefter avhengig av bassenget og strømforbruket nødvendig å sirkulere bestemt mengden av vann i bassenget.

Måle saker

Alltid invest i en kvalitet, kommersielle-grade skjøteledning designet for høy produksjon enheter som over bakken pool filteret. Unnlater å gjøre det vil brenne ut motor i bassenget filteret. Investere i en ledning lenge nok og tykk nok til å håndtere filterets makt. De fleste bassenget fagfolk anbefaler en 10 - eller 12-gauge ledningen i tilfelle du absolutt må bruke en skjøteledning oppkobling filteret.

Kontrollere garantien

Kjører pumpe med en ugyldig garantien i de fleste tilfeller. Kjører basseng pumpe motor med en skjøteledning som ikke er tilstrekkelig sammenkoblet for filterets makt vil skade motoren. Til tider bruke bassenget eiere, men skjøteledninger i stedet for en kostbar jobb for å begrave en makt line under bakken. Som forsiktighetsregel, tape felles på slutten av filteret ledning og forlengelsen med elektriske tape for ekstra beskyttelse. Hvis du kan avbryte ledningen langs en gjerde fører til stikkontakten, er en annen måte å lagre den ut av veien for svømmere.