Kan jeg bruke Arm og Hammer ovn renere på malte ovnen overflater?

November 13

Kan jeg bruke Arm og Hammer ovn renere på malte ovnen overflater?

Arm og Hammer gjør ikke et spesialisert ovnen-cleaner produkt, men det er mulig å bruke natron for å rengjøre flekker og hverdagens skitt på hvitevarer og malt ovnen overflater. Med ingredienser, Arm og Hammer baking soda (også kjent som natriumbikarbonat) kan bli omgjort til en nyttig multipurpose renere som trygt maling, metall og mange andre utførelser.

Bakervarer-brus bruker

Arm og Hammer baking soda er en ingrediens i mange bakt og bakverk varer, som navnet antyder, men den har mange bruksområder i husholdningen. Det er vanlig praksis å plassere en boks av bakervarer brus i kjøleskapet på grunn av egenskapene deodorizing. Noen nå for bakervarer brus når de starter en liten brann, fordi pulveraktig materialet vil umiddelbart slukke flammene. Noen har brukt natron for personlig hygiene, som en deodorant eller tannkrem. Natron er også brukt som et rengjøringsmiddel, og kan brukes på porselen, rustfritt stål, chrome, aluminium og andre sensitive metaller, inkludert veggen og apparatet maling.

Lakkerte overflater

Natron er sikker og skånsom nok brukes på vegg maling, er det svært sikker og effektiv for bruk på malte apparater. Bruke litt av pulver til en fuktig svamp, og forsiktig gni bort smuss og flekker du vil fjerne. Skrubbe forsiktig med nonabrasive kluter og svamper, og du vil ikke skade din malt ovnen overflaten når du rengjør med baking soda.

Ovnen renere

Bland Arm og Hammer baking soda og varmt vann for å lage en rengjøring lime sterk nok til å fjerne smuss på komfyr og i ovnen. La Lim over natten i ovnen og vanskelig å fjerne flekker på utsiden av malt ovnen overflaten. Når lim har tørket, må du fjerne den med myke kratt pute eller svamp. Skitt fjernes med gamle lime.

Bakervarer-brus fare

Arm og Hammer baking soda er et sikkert produkt som er egnet til menneskeføde og mild nok til ren selv de mest sensitive overflatene. Det kan imidlertid hende at bokser av Arm og Hammer komme med en advarsel. Når de blandes med syre, som eddik, danner natron en gass. Gass er inaktivt og harmløs i friluft, men i en innesluttet mellomrom (en flaske eller plast beholderen, som for eksempel) trykket på gassen kan bli eksplosiv og farlig. Bruke Arm og Hammer bare som ment for å unngå potensielt farlige situasjoner.