Kan jeg bruke aceton fjerne blekk fra polyesterstoff?

July 17

Kan jeg bruke aceton fjerne blekk fra polyesterstoff?

Polyester er en menneskeskapte materiale brukt i å lage bukser, skjorter, bluser og andre plagg. Stoffet er slitesterkt, godtar fargestoff lett og er vaskbare i ditt hjem i vaskemaskinen. Som bomull og andre stoffer er polyester stoffer ikke immune mot flekker, avfall og selv blekk søl. En rekke kjemikalier og løsemidler kan fjerne blekk fra polyester uten å skade materialet.

Aceton

Du kan bruke aceton å fjerne blekkflekker fra polyesterstoff, men blot håndskriften først med en hvit klut for å fjerne meste av væsken. Blotting holder blekket fra sprer seg til andre områder av stoff og flekker det. For å beskytte tabellen eller overflaten under polyester elementet du rydder, plassere et rent håndkle eller papir håndkle under elementet. Bruke så mange hvite duker behov for å pletten overflødig håndskriften. Deretter bruker aceton på en ren, hvit klut og blot flekken arbeider fra utsiden innover til det har gått. Snu polyester elementet og pletten motsatt med aceton du fjerner alle pennestrøk om nødvendig.

Aceton tilgjengelighet

Aceton er tilgjengelig på maskinvare, oppussing, maling forsyning og kjemiske forsyne butikkene. Kjemisk er også tilgjengelig på nettet. Følg og observere noen anbefalinger og advarsler på den aceton beholder og bruk gummihansker for å holde kjemiske av hendene. Aceton har en lukt og hvis lukten av acetone plager deg, bære en puste maske.

Neglelakk Remover

Hvis aceton ikke er tilgjengelig, bruk neglelakk remover som inneholder aceton. Neglelakk remover inneholder dufter som skjule lukten av aceton, og du kan ikke kreve en nese maske. Når du bruker neglelakk remover for å viske vekk håndskrift søl, rengjør elementet på samme måte som med aceton.

følg opp

Vask polyester plagg eller stoff alene i ditt hjem maskin eller for hånd etter stoff koden for elementet. Hvis ingen kode er tilstede, vask elementet i kaldt vann uten noen andre klær i vaskemaskinen. Tørr elementet i ditt hjem i tørketrommelen, på en klessnor eller tørking rack. Hvis polyester varens stoff koden sier "Tørr ren bare", ta varen til tørre rengjøringsmidler innen 24 til 48 timer.