Kan jeg beholde en skilpadde i en linjert dam?

February 1

Foret hagedammer er enkle å bygge og lage attraktive funksjoner for hjem landskap. Hagedammer tiltrekke seg et bredt utvalg av dyreliv, inkludert mange arter av skilpadder. Mens de fleste arter av akvatiske skilpadder er for små til forårsaker skade foret dammer, store Snapp skilpadder kan lett punktering dammen liners og er noen ganger farlig å fjerne fra foret dammer.

Beskrivelse

Chelydra serpentina, eller den voksne skilpadden, er en av de største artene av skilpadder i Nord-Amerika. Snapp skilpadder vokse opptil 18 inches lang og veie mer enn 35 pounds. Skilpadder har en liten skall som ofte mørk grønn, brun eller svart. Sunn skilpadder bor mer enn 30 år. Snapp skilpadder er en akvatiske arter som burrows i underlaget for saktegående vannmasser som innsjøer, dammer og elver. Skilpadder sitt med munnen åpen, venter byttedyr forbi.

Skade

Snapp skilpadder har skarp, kraftfull som lett punkterte dammen liners, raskt drenering dam. Dessuten, Snapp skilpadder spiser dammen fisk og er aggressive dyr som forsøker å spise alt, inkludert små kjæledyr. Snapp skilpadder har kraftig munn som kan forårsake alvorlig skade på mennesker hvis de ikke blir håndtert forsiktig.

Forebygging

Holde størrelsen på linjert dammen liten å hindre Snapp skilpadder vises og forårsaker skade. Snapp skilpadder trenger god plass til å trives i naturen og ofte ikke angi dammer for små til å støtte dem. Unngå å plassere lag mulch eller løs jord rundt dammen. Snapp skilpadder foretrekker å leve i akvatiske miljøer nær løs jord som gjør det enkelt for dem å legge egg. Sted en wire netting gjerde rundt kanten av foret dammen å holde ut store skilpadder.

Fjerning

Hvis Snapp skilpadder finner veien inn i dammen, raskt fjerne skilpadder for å forhindre skade tjern rutefly. I små dammer, bruke lange pålene å presse skilpadden og deretter felle den i en stor søppel bin å transportere den til en annen plassering fra dammen. Større hagedammer, angir skilpadde feller og håper at skilpadden tar agnet før skade tjern rutefly.

Holde andre skilpadder

Andre skilpadde arter som finner veien til en foret hage dammen er trygt å holde under de fleste forhold. Noen skilpadder spiser dammen planter, fisk og frosker, men i et lite antall er vanligvis ikke plage skadedyr. Plass store, flytende loggene i dammen som skilpadder kan sole seg. Også sørge for at det er et tynt lag med substrat langs bunnen av dammen skilpadder å hule i gang.