Kan ingefær dyrkes i Pennsylvania?

August 13

Kan ingefær dyrkes i Pennsylvania?

Kulinariske ginger (Zingiber officinale), også kjent som ingefær rot eller kinesisk ingefær, vokser som en flerårig i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9 til 12. Sonene hardførhet i Pennsylvania området 5-7, så denne typen ingefær kan dyrkes som et flerårig, men wild ingefær (Asarum sp.) kan være. En lav vekst, evergreen Bunndekkende beplantning, wild ingefær vil vokse i soner 5 til 9.

Wild Ginger

Mer enn 70 arter av wild ingefær vokser i Europa, Asia og Nord-Amerika, inkludert Pennsylvania. Asarums gjøre det bra i skyggefulle, skog hager og har mørk grønn, spraglete bladene som er avrundet eller hjerte-formet. Blomstene er under løvverk og varierer fra rosa til lilla til brun. Som med Zingiber officinale, asarums har aromatiske rotstokker, men de inneholder giftige forbindelser, er så spise dem ikke anbefalt.

Kulinariske ingefær

Dekket med brun, papery huden med mange finger-lignende utspring, som rhizom av Zingiber officinale eller kulinariske ingefær, ofte kalles en "hånden." Ingefær er innfødt til Asia og er et populært tillegg asiatiske og indisk mat. Det er ofte referert til som ingefær rot, men dette er misvisende. Hva er solgt i butikker er en rhizome, ikke en rot.

Voksende ingefær

Hvis du ønsker å vokse kulinariske ingefær i Pennsylvania, tro beholder hage. Forvent ikke mye en høst, men ingefær er lett å vokse i Potter og med de rette forholdene, kan du selv få noen spektakulære blomster. Plante ingefær, gå til delen produsere våren og velger en ny hånd med støt i endene av fingrene. Dette er vekst knopper. Plante ingefær i en pott minst 12 inches i diameter i en potting blanding rike i kompost. Plasser beholderen på en kortstokk, i hagen eller i et solfylt vindu. Holde det jevnt fuktig og mate den med generelle formål gjødsel hver ukene hele sommeren.

Bruke ingefær

For å høste din ingefær, stoppe vanning det høsten. Dette fører til bladene Die tilbake og rotstokker skjemaet. Når plantene er tørket, grave opp ingefær og bruker det i matlaging. Fersk ingefær vanligvis skrelles og grated deretter før det legges til asiatiske og indiske retter. Ingefær kan også kandiserte, syltet eller brukes til å lage te.