Kan et rom utformet uten å fjerne taket gips?

September 23

Kan et rom utformet uten å fjerne taket gips?

Feste en ny vegg ramme til en eksisterende hus ramme krever ikke nødvendigvis fjerning av eksisterende vegg og tak gulvbelegg. Nye veggen må feste sikkert til innramming på taket, veggene og gulvet. Når det gjøres uten å fjerne gips, det reduserer arbeid og er installasjonen enklere og mindre dyr.

Veggen innramming

Skillevegger dele plass i separate rom. Rammen består av pigger, vanligvis setter 16 eller 24 inches hverandre, mellom en topp og bunn plate. En skillevegg støtter ikke noen vekt, og fjerne gips er ikke nødvendig.

Vektbærende vegger har to øverste plater i stedet for én, og å støtte huset. Installer aldri vektbærende vegger uten å fjerne gips, siden gips er uegnet for å støtte en belastning. Du finner denne situasjonen hvis flytter vektbærende veggen kort avstand.

Forankring vegger

Gips som Slirer veggen vil sprekke på leddene mellom vegg og tak og mellom tilstøtende vegger hvis veggen kan flytte. Forankring veggen på gulvet, taket og tilstøtende vegger hindrer bevegelse. En vegg forankret til gulvet og tilstøtende veggene vil fortsatt flex langs taket med mindre den er forankret til bjelkene.

Hvis partisjonen veggen er lett festet til taket bjelkene, for eksempel når bjelkene er vinkelrett på veggen eller en bjelke går parallelt og direkte over muren, er det ikke nødvendig å fjerne gips. Anchor veggens topplaten å taket bjelkene med 3 1/2-tommers tre skruer eller 16d innramming negler.

Vinkelrett bjelkene

Skillevegger er vanligvis innrammet ligger flatt på gulvet, i stedet for stående. Forankring veggen vinkelrett bjelkene er lett. Når veggen rammen er fullført, er rammen sto opp, plumbed med nivå og festet til gulvet, tilstøtende vegger og takbjelker. En stud finder vil finne taket bjelkene for plassering av spiker eller skruer som anker veggen til taket uten å fjerne gips.

Parallell bjelkene

Parallell bjelkene kan presentere et problem. Enten veggen rammen må sitte direkte under en bjelke så veggen sikre å bjelke, eller rammer mellom bjelkene er nødvendig for forankring veggen til taket. Hvis taket bjelkene ikke ligger er nøyaktig der du vil veggen, skiftende hvor veggen 8 til 12 inches i begge retninger å sitte under en bjelke en middel. Fjerne taket gips og legge til blokker mellom bjelkene for forankring veggen rammen er en annen. Valget er basert på din preferanse - endre posisjonen til veggen eller rive ned eksisterende gips legge blokkene mellom bjelkene.