Kan et kirsebærtre startes fra en grop?

July 29

Vokser et kirsebærtre hjemme kan oppnås ved hjelp av frø av kirsebær, som kalles gropen. Selv saplings kan kjøpes fra mange barnehager, kan pasienten gartnere vokse sine egne kirsebærtrær uten store problemer.

Rengjøring

Bruk frø fra rå kirsebær; kirsebær som er hermetisk eller gjennomsyret væske må ikke lenger levedyktig frø. Spise eller fjerne kjøttet av kirsebær fra gropen. Skyll gropen med vann for å fjerne så mye kjøtt som mulig.

Spirende

Spire kirsebær grop i en liten planter innendørs. Det er lettere å kontrollere vekstforhold av kirsebærtre innsiden, der temperaturen og mengden vann kan overvåkes og kontrolleres. Plasser gropen i en planter fylt med potting jord og vann det regelmessig. La planter i et område der den mottar sollys eller bruk en voksen light.

Transplanting

Når kirsebær har startet vokser fra gropen, holde det innendørs for en full vekstsesongen. Transplantasjon det å en større planter eventuelt. Når det er klar til å gå utenfor, plante kirsebær sapling i godt drenert, fuktig jord som mottar indirekte sollys.