Kan et hus gjøre avløp?

February 5

Kan et hus gjøre avløp?

Arbeid i hjemmet på gjør det selv-prosjekter er minst like gammel som hjem eierskap selv. Selvfølgelig en myriade av dyktige bransjer knyttet til hjem reparasjon finnes også, inkludert ærverdige avløp handelen. Men er det ikke alltid at du må ringe en rørlegger når du har et hjem Rørleggertjenester problem. Faktisk er huseiere ofte tillatt av deres kommunene å utføre sitt eget hjem reparasjoner og forbedringer hvis de får du nødvendige tillatelser.

Hus tillatelser

Der tillates av kommune, må et hus som ønsker å gjøre hjemme avløp få tillatelse. Dessverre er det steder rundt om i landet som ikke tillater huseiere å få avløp tillatelse. Massachusetts, for eksempel gi ikke huseiere å få avløp tillatelse mens New York State. En kommune kan også bare huseiere å utføre bestemte ikke-komplekse avløp aktiviteter. Reglene for å få et hus avløp tillatelse varierer over hele landet.

Eksamen

En stor mange kommuner vil utstede avløp tillatelser til huseiere bare etter at de passerer en eksamen. Typiske hus avløp eksamen utført av kommunene er ca 10 spørsmål i lengde, med 70 prosent bestått score nødvendig. Noen kommuner, skjønt, har eksamen består av 25 eller flere spørsmål og høyere bestått score krav. Kommunale hus avløp tillatelse eksamener er ofte basert på den nasjonale standardkode, avløp statskoder eller en blanding av to.

Avgifter

Alle kommunale myndigheter krever hus tillatelser for avløp eller de fleste andre arbeid krever en rekke avgifter. King County, Washington, krever en 2011 avløp tillatelse avgift som varierer fra $140 for en rørlegger feste til $333 for 11 kamper og $8 per ekstra innslag etterpå. I tillegg krever kommunale myndigheter inspeksjon eller gjennomgang av avløp arbeidet gjort av et hus, som er en ekstra kostnad. For 2011 er King County avløp plan gjennomgang hus VVS arbeid $115.

Betraktninger

Kommuner krever huseiere å få tillatelse til å utføre avløp for å sikre alle arbeidet tilfredsstiller gjeldende avløp koder og standarder. Hus avløp tillatelse eksamener er ofte nødvendig å kontrollere huseiere har en grunnleggende forståelse av rørsystemene. Hus avløp tillatelser og eksamener er vanligvis påkrevd for ekte avløp aktiviteter, ikke erstatte en lekk kjøkkenkran eller dusj hode. Unnlatelse av å få en Prix nødvendig hus tillater vanligvis fører til bøter og straffer pluss kostnader for lisenser og avgifter.