Kan en stinkende lukt komme fra toalettet hvis voks ringen er utslitt?

March 1

En slitt voksen ring under et toalett kan være skyldige bak stinkende lukten som kommer fra et toalett. Du kan eller kan ikke kunne merke en vannlekkasje kommer fra toalettet samtidig. Hvis voks ringen ikke er skyldige, kan det hende at en annen del av toalettet skylden.

Identifisere lukten

Hvis en slitt voksen ring er årsaken bak en dårlig lukt som kommer fra et toalett, være lukten av kloakken gasser. Denne lukten er ofte identifisert som ligner råtne egg. Kloakken gasser, som er en blanding av både giftige og nontoxic gasser, kan også forårsake fysiske symptomer blir utsatt for dem. Som støtende råtne egg lukter er hydrogensulfid i blandingen, som også kan forårsake døsighet og svimmelhet, blant andre symptomer.

Bestemme om det er en slitt voksen Ring

For å identifisere enten en voksen ring er årsaken bak lukten av kloakk gass, se etter andre symptomer som kan muligens følge lukten. Når du skylle toalettet, se rundt foten av toalettet for å unnslippe vann. Hvis toalettet har caulk installert rundt foten, vil du ikke kunne oppdage en mulig lekkasje. Hvis et toalett flyttes eller steiner, i stedet for å være sikret i gulvet, voksen ring mislyktes sannsynligvis og forårsaker lukt.

Erstatte voksen Ring

Hvis voks ringen er virkelig skyldige, trekke opp toalettet og fjerner gamle ringen. Tips for å huske inkluderer fullt tømme tanken og bolle før toalettet. Også hvis mutterne på toalettet base for sta fjerne med en skiftenøkkel, skjære gjennom nøtter med en baufil. Undersøke tilstanden til skapet flensen mens toalettet er fjernet, og reparere eller erstatte en skadet flens. For å unngå lukten kommer inn i rommet mens du endrer voksen ring, nøye ting en fille i flensen åpning.

En annen årsak

Enda en grunn for lukten av kloakken gasser fra toalettet kan være en vannstanden innsiden av som har falt for lavt. Når dette skjer, kommer lukten fra innsiden av, og ikke fra bollen, som med en slitt voksen ring. I denne situasjonen har fellen i toalettet ikke nok vann i det å hindre kloakken gasser fra inn gjennom bolle avløpet.