Kan en sprakk Gunite bassenget repareres?

October 15

Den gunite bassenger er like i kvalitet betong bassenger. Men arbeidere installere gunite bassenger ved sprøyting en trykksatt blanding av sand, sement og vannet ut av en slange eller pistol og på en metallramme, som motsetning strømme blandingen i en ramme. Herdet gunite er porøs - gjør det utsatt for absorberer vann--arbeiderne pels alltid interiøret på gunite bassenger med et lag av gips. Når sprengning i gunite bassenger, kan dette påvirke både gunite selv og denne gips belegg.

Bakgrunn

Som en gunite bassenget aldre, bli gips belegget på interiøret dårligere som følge av brukeren slitasje samt vann. Ifølge Poolcenter.com, er chipping og dannelse av hul flekker, kjent som pop-ups, sprengning en vanlig gips lidelse. Hvis du ikke reparerer sprekker i gips belegget av gunite bassengets indre, kan de føre til sprengning i underliggende gunite materiale. Som amerikanske lekkasje deteksjon notater, hvis vann seep inn gunite, vil utvide og kontrakt med svingninger i temperatur, legger stress på gunite. Bortsett fra vann eksponering, kan de gunite understrukturer sprekk som følge av bakken bevegelser. Disse kan omfatte jordskjelv som frysing og tining av grunnvann.

Reparere puss belegg sprekker

Reparere en sprekk i en gunite bassenget er gips innvendig belegg først krever at du tømme bassenget. Fjern alle løs biter av gips som er tilstøtende til sprekk og behandle det berørte arealet med en syre skyll. Når skylling tørker, bland en bunke av kommersielle lapp materiale eller bland din egen ved å kombinere to deler hvit sand med en del hvite Portland sement. Som Poolcenter.com anbefaler, tilsett vann og noen akryl bindemiddel til blandingen til den når en peanøttsmør konsistens. Når lapp materialet er klar, gjelder det sprekk, jevne det ut og fylle bassenget umiddelbart. Tillat ikke oppdateringen tørke.

Reparere Gunite sprekker

Som med reparere gips sprekker, må du tømme bassenget for å reparere gunite sprekker. Neste trinn er å kutte inn i sprekken, med mål å forlenge og utvide det sprekk slik at det får lettere en lapp materiale. Børste vekk alle partikler etter skjæring og bruke en perle av caulk langs innsiden av gunite sprekk. Når gunite reparer dries, fyll sprekken benytter en kommersiell pool lapp materiale eller en hjemmelaget lapp materiale. Som med gips-lapp, tillater ikke gunite oppdateringen tørke: fylle bassenget umiddelbart etter reparasjon.

Verktøyet krav

Clearing bort løs fragmenter av gips rundt en gips sprekk krever bruk av en hammer og meisel. Derimot krever fikse en gunite sprekk enten en makt så med diamant blad eller jeksel. Begge gunite bassenget sprekk reparasjon prosjekter krever en murskje ved bruk, spredning og utjevning lapp materialer.