Kan en forsegling erstattes i dobbelt panelet Vinduer?

April 1

Kan en forsegling erstattes i dobbelt panelet Vinduer?

Dobbelt panelet Vinduer er energieffektive og kan redusere oppvarming regninger vesentlig over singel glassruter. Dobbelt panelet Vinduer trenger ikke mye vedlikehold for å holde dem i god stand. Men selene rundt omkretsen av glass kan, og gjøre, mislykkes. Når det skjer, inn fuktighet mellom to glass rutene. Lekkasjen vil forverres med tid. Også vil ikke windows være så energieffektive som før.

Om dobbelt panelet Vinduer

Dobbelt panelet Vinduer er bygget med to lag av glass. De har enten et lag av luft eller gass - vanligvis argon eller krypton - mellom dem til isolasjon verdi. Glasset er hermetisk forseglet for å holde luft eller gass inne og fuktighet ut. Med ekstra glass og isolasjon mellom utkonkurrere dobbelt panelet Vinduer singel glassruter. De redusere varmetap, samt varme kommer inn i hjemmet, som hjelper lavere energikostnader.

Vanlig underskriver segl mislyktes

Fuktighet mellom glass et dobbelt panelet vindu er et sikkert tegn på seglet mislyktes. Vinduet kan se tåkete. Kondens som har dannet inneholder salter, mineraler og andre urenheter igjen når fuktighet. Over tid vil de lage en rest nederst i vinduet. Sammen kan kondens og de gjøre glasset vinduet vanskelig å se gjennom.

Årsaker til sel mislykkes

Solen varmer opp luften eller mellom rutene i vinduet og forårsaker det å utvide. Deretter, når vinduet avkjølt, det kontrakter. Denne repeterende oppvarming og kjøling forårsaker stress på sel, som vil til slutt føre til feil. Andre grunner mislykkes selene er rengjøring vinduene med sterke rengjøringsmidler. Noen tetningsmasse og maling kan også forringes dem. Er en annen gjerningsmann.

Kan selene erstattes?

Du kan ikke riktig reparere sel på et dobbelt panelet vindu selv. Den opprinnelige produsenten eller en profesjonell vindu selskap må gjøre jobben. De har den nødvendige verktøy og materialer. Hvis du fjerner skadet segl og erstatte den med fuger, vil vinduet bli forseglet mot fuktighet. Men blir laget av luft eller gass som opprinnelig var mellom de to rutene mangler. Det betyr at isolasjon vinduet vil være mindre enn den burde være.