Kan en avfukteren arbeide med Windows åpen?

April 21

Avfuktere arbeider for å fjerne fuktighet fra luften. Åpne vinduer kan luftfuktighet utenfra for å filtrere, som gir avfukteren jobbe hardere. Lukk vinduer i hjemmet når avfukteren å redusere kostnadene og få mest nytte fra maskinen.

Hvordan en avfukteren fungerer

Avfukterens primære funksjon er å fjerne fuktighet fra luften i et rom eller en del av hjemmet, for eksempel en kjeller. Rom med for mye fuktighet eller fuktighet kan rase mold og mugg, som forårsaker lukt og helsespørsmål. Avfukteren fungerer best med vinduene lukket fordi åpne vinduene kan utenfor fuktighet i. Som luften passerer gjennom avfukteren, overtrykkes maskinen fuktighet, som innskudd i en avløp panne. Tørrere luft og filtre fra avfukteren.

Helsefordeler

Hvis du har fuktighet inne i hjemmet, finner de med puste problemer det enda mer vanskelig å puste. Som du inhalerer, fuktighet strøk luftveiene passeringer, noe som resulterer i hoster eller tung pust. Ved å redusere fukt med avfukteren, kan du puste lettere.

Plassering

Avfukteren må plasseres i rom med de fleste fuktighet, som kan være kjelleren, soverom og stue. Du kan plassere den mot en vegg, men sikre at forsiden vender slik det fungerer riktig.

Kjører avfukteren

Koble avfukteren, og at det å arbeide så mye eller så lenge du vil fjerne fuktighet og fuktighet fra luften. Du må slå den av og tømme avløp pannen en eller to ganger om dagen. Etter en tid, kan du merke det ikke er så mye vann i pannen, da kan du slå av avfukteren og bruke den bare når behøvde.