Kan en asiatisk Lily plante holdt som en innendørs anlegg?

July 22

Blomsterbutikker plante ofte flere pærer av asiatisk hybrid liljer i potter tvinge dem til å blomst så de kan selges som sesongmessige potteplanter. Ikke forekommer i naturen, asiatiske liljer er avledet fra mange kors blant flere lily arter innfødt til Asia, derav navnet. Disse plantene er ikke tropiske og ikke godt egnet til den selv temperaturer og dårlig lys i hjemmet i lengre perioder. Vokser en asiatisk lily plante som en houseplant over flere år krever betydelig arbeid.

Økende krav

To faktorer gjør vokser asiatiske liljer som langsiktig houseplants vanskelig. Først liljene naturlig må gå sovende hvert år og pærene trenger eksponering til en kul periode. Uten vinteren chilling ingen blomsterknopper utvikle i pære og vises året på toppen av stammen. Dernest må liljer sole seg i rike sollyset. For anlegget å vedvare, må bladverket nok mat til energi pære for å overvintre og returnere våren. Innendørs rom, enn en vinterhage eller solarium, gi ikke tilstrekkelig lys.

Bruk som en Houseplant

Når kjøpt fra en blomsterhandler, har beholder voksende asiatiske liljer blitt riktig behandlet med kaldt og første voksende behov på en produksjon drivhus. Det er mulig å lykkes opprettholde asiatiske lily hjemme gjennom sin naturlige timing av blomster. Plasser den på et kjølig sted, ikke varmere enn 75 grader Fahrenheit, i sørlige og vestlige vindu slik at det mottar som mye lys lys eller direkte solstråler som mulig. En gang blomstrende ender, opprettholde bladverket så pærene etterfylles før vinteren.

Overwintering asiatiske Lily

Å riktig omsorg for asiatiske lily og bruke den som en houseplant, må beholder og lily pærene utsettes til 8 til 12 uker temperaturer mellom 40 og 50 grader Fahrenheit. Plass beholderen i kjøleskap eller Uoppvarmet men frostfritt garasje å gi rikelig skremmende behandling. Da våren, forsiktig skrape på toppen 2 til 4 inches jord og erstatte den med ferske kompost eller potting blanding. Flytte beholderen i en solrik beliggenhet med temperaturer rundt 60 til 70 grader Fahrenheit å regrow.

Anbefalinger

For enkelhet og generell helse av anlegget, nyte asiatisk lily innendørs som en midlertidig houseplant. Deretter, høsten transplantasjon pærene ute i hagen, plante dem med gjenværende løv på samme dybde de vokste i beholderen. Holde Haven jord jevnt fuktig, supplere nedbør etter behov. Tillat å drepe tilbake løvverk og chill pærene. Asiatiske lily vil vokse og blomstre neste sommer i hagen. Kjøpe nye asiatiske liljer tvunget i beholdere til å dekorere hjemmet ditt.