Kan du vokse sitroner i en blomsterpotte?

June 5

Sitrontrær er hardfør, tilpasningsdyktige trær som kommer i en rekke kultivarer og størrelser, inkludert dverg og miniatyr versjoner som vokser i potting beholdere. En stor blomsterpotte høyre voksende sted produserer en sunn, attraktive miniatyr sitron treet som setter ut frukt hele sitt liv.

Planter størrelse

Et tradisjonelt størrelse blomsterpotte er for liten for en beholder sitron treet. De fleste sitrontrær dyrkes i containere nå så mye som 5 til 7 fot høy, krever større plantasjeeiere å tillate treets røtter å ta næringsstoffer og vann i en tilstrekkelig hastighet for helsen til treet. En stor blomsterpotte laget for å holde større planter, inkludert miniatyr og dverg er en beholder sitron treet.

Vekstforhold

Sitrontrær krever full og direkte sollys hele dagen, hvorvidt de er dyrket i containere. Hold sitron treet og dens blomsterpotte i et solrikt område av hus, terrasse eller hage slik at den får nok lys. Vann sitron treet minst en gang i uken for å holde jorda fuktig. Kontroller at planter tapper vann fra bunnen for å hindre vann fra bygge opp i planter og drukning sitron treet.

Dverg sitron trepleie

Økende en dverg sitron treet i en blomsterpotte krever spesiell omsorg. Gjødsle sitron treet årlig eller oftere i henhold til instruksjonene på gjødsel. Potting jord er ikke fylle næringsstoffer naturlig, krever tillegg av kompost eller gjødsel å holde beholder sitron treet sunn. Beskjære sitron treet tidlig om våren. Klipp av død eller skadet grener som grener som ubalanse størrelsen eller utseendet på treet.

Fruiting

Miniatyr og dverg sitron trærne dyrkes i plantasjeeiere produsere frukt så lenge deres vekstforhold og næringsstoffer og vann behov oppfylles. Sitrontrær begynne å produsere frukt etter noen år med vekst, selv om dverg sitron trær kan være litt tregere å begynne å sette ut sitroner. Beholder sitron trær kan vokse i mange år så lenge de forblir sunn og velstelte.