Kan du tørke sukkermais?

May 10

Kan du tørke sukkermais?

Sukkermais, også kjent som mais, har blitt spist i Amerika i tusenvis av år. Mens moderne gartnere er vant til å spise korn frisk på cob, inkludert tradisjonell mat bevaring teknikker tørking korn for lagring gjennom vinteren.

Enkel dehydrert korn

For grunnleggende dehydrert korn, koke ørene av ferske korn i 4 minutter, deretter kuttet kjerner av cobs og tørke. Korn kan tørkes i skuffer i en varm ovn over natten eller i en food dehydrator. Hvis du bruker en dehydrator, kontrollere størrelsen på kjerner mot bredden på feltet i dehydrator magasinene slik at kjerner ikke falle.

En tradisjonell oppskrift med fløte og sukker

Ifølge Moder Jord News har denne metoden for tørking sukkermais deilige resultater. Kutte 8 pkt. mais kjerner av cob uten blanchering først. Kombinere kornet med 1/2 kopp søt fløte, 6 ss. sukker og 4 tsp. hermetikkboksfylling salt; kok i 20 minutter, omrøring. Spredt kornet på brett og tørke som beskrevet tidligere.

Hvordan lagre tørket sukkermais

Kontroller at din sukkermais har blitt grundig dehydrert før den lagrer den. Kjerner bør være lett og skarp og bør rasle når rystet sammen. Lagre i glass krukkene med tett lokk, og oppbevares på et kjølig, tørt sted.

Spise dehydrert korn

Selv tørket sukkermais gjør velsmakende snacks på egen hånd, kan det også brukes i oppskrifter som kaller for vanlig korn. Rehydrate kornet av soaking det i vann i noen minutter og avløp overskytende vann før bruke kornet som du bruker hermetisk mais. Eller legge til kornet direkte i din rett, men inkluderer ekstra væske for kornet å absorbere.

Cornmeal

Tørket mais kan gjøres i cornmeal hjemme med en mat jeksel eller en food prosessor. Cornmeal laget av dehydrert sukkermais kan bli søtere enn du er vant til cornmeal blir; ta dette i betraktning når du bruker den i oppskrifter.