Kan du Spray eddik eller sitronsaft å holde uønsket hundene av Yards?

November 11

Kan du Spray eddik eller sitronsaft å holde uønsket hundene av Yards?

Holde uønsket hundene ute av din gårdsplass kan være utfordrende hvis din eiendom ikke er helt inngjerdet. Hundene er nysgjerrig av natur og kommer til å undersøke interessant dufter duften av din egen hundene og duften av andre som kanskje har gått den veien. Sprøyting eddik eller sitron juice å frastøte hundene er et alternativ som du kan bruke uten å pådra seg høye kostnader og uten forårsaker skade å din hundene eller andre.

Eddik

Husholdningenes eddik kommer i et konsentrat av rundt 5 prosent asketiske sur løsning, som ikke er høy nok til å avskrekke hunder. Eddik må maske dufter, og med den høyt utviklet sans for lukt som hundene ha, dette krever sterke løsning og lukt å gjøre dette. Eddik med en konsentrasjon av 15 til 20 prosent asketiske acid fungerer godt, men dette er også en ikke-selektive morder av planter, gress og ugress, må du være forsiktig med å la det komme i kontakt med noe som du vil beholde. Det kan også gjøre bakken sterilt hvis høye mengder det angir jord.

Sitronsaft

Konsentrert sitronsaft har frastøtende egenskaper, fordi sitrus lukten er upopulær med hundene. Skiver av sitron eller lime spredt rundt gården hjelper også for å frastøte hundene fra området.

Metoder for sprøyting

Bruk en herbicid sprøyta eller en sprayflaske for å spre løsningen. Vær forsiktig med hvor du spray eddik, som kan skade tre flater og kan drepe planter. Spray regelmessig to ganger i uken, som lukten er svakere når det tørker og fornye det hvis det har regnet, som lukten kan ha blitt vasket bort. I stedet for sprøyting snuse prøve soaking bomull baller i løsningen og plassere dem på strategiske steder der besøk hundene vanligvis.

Andre naturlig hunden Repellents

Andre metoder for å holde hundene ute av din gårdsplass inkluderer dryss av krydder som cayennepepper eller chili pulver i stedene som hunden er tiltrukket. Krydder vil irritere hundens nese og vil overvelde duften av annet hundene, og vil miste interessen og gå andre steder. Spre tørket kaffe begrunnelse er også en effektiv hjemmelaget hund frastøtende, hundene ikke er tiltrukket av bitter kaffe lukten. Eteriske oljer som eukalyptus og citronella er også effektiv repellents, som er ammoniakk og rensevæske.