Kan du slange et kjøkken avløp ovenfra?

October 7

Unclogging en kjøkkenvask avløp er aldri pen, og det er enda mindre velkommen når du må gjennomgå under vasken for å åpne opp røret. Men hvis du må bruke en slange på et avløp for å tømme ut pluggen, bør du virkelig få under vasken. Faktisk, må du hvis du har en disposisjon.

Identifikasjon

En auger eller slange sender en linje ned i avløpet som er like fleksibel nok å slå hjørner i rør, men solid nok til å bust gjennom tresko skitt og hår. Slangene er tilgjengelig i ulike lengder. Sneglet seg et avløp er vanligvis en av de senere strategiene i clearing ut tette, med rettsmidler som varmt vann, natron og eddik, og stuper alle alternativene du kan prøve først.

Problemer

Vanlige råd på unclogging rør med en slange innebærer åpning fellen i rør under vasken. Gå gjennom toppen av avløpet anbefales ikke fordi avløpet er sannsynlig å bli blokkert av en søppel fjerning eller permanent installert grill, som de du ser på den ikke-salg siden av doble vasker. Slanger kan også forårsake kosmetisk skade inngangen til avløpet, og det kan være vanskelig å få det siste skarpe kurven av felle.

Prosedyre

Feller ha en mutter du skru eller en plugg du fjerner, både nederst i kurven. Ikke gjør noe til du har plassert en bøtte under kurven av felle; ellers kom vann styrtende på gulvet av under-vasken skapet. Noen rør som lar deg skru en hel del av røret, fra fellen til veggen. Uansett hvilken du velger, slangen inn i åpningen og begynner å spy inntil du treffer noe. Noen ganger det er bare en kurve, men andre ganger det er tresko selv.

Advarsler

Hvis du har brukt en kjemisk renne renere i vasken, men har vært åpne tette linje opp, ikke bruk en slange til du får alle vannet ut, selv om det betyr scooping det opp på toppen av vasken med en kopp. Renne renere forurenset vann kan skade deg, spesielt hvis det sprut i øynene eller munn.