Kan du skjære tilbake Boston bregner?

October 31

Boston bregner (Nephrolepis exaltata) er raskt voksende, hardfør potteplanter. Også kjent som sverd fern, Boston bregner er lett å vokse og krever lite oppmerksomhet når etablert. Om du vil dele en stor Boston bregne eller bare endre en bregne som har en fillete utseende, kan du trimme Boston bregner lett med husholdning saks.

Kutte gamle vekst

Boston bregner har store, fjærlett blader som vokser i tykke bunter fra rotstokker i jord. Ofte, vokser utvikling av nye frond over eldre blader, som forårsaker den eldre fronds å utvikle en skjemmende, visnet utseende og visner. Kutte ned misfargede fronds ved foten av anlegget for å opprettholde et livlig utseende.

Kutte store planter

Eldre Boston bregner kan har en mounding vekst vane og vokse opp til 2 fot høy og har mange fronds over 5 fot lang. Få kontroll over en Boston bregne som er blitt for stor for innendørs planting spacet, bare kuttet fronds til ønsket lengde. Boston bregner er energisk planter og vil tolerere alvorlig beskjæring med letthet.

Kutte for overføring

Som andre bregner, kan Boston bregner lett spres ved divisjon. Kutte tilbake dele alle fronds til overflaten, rotstokker i antall nye bregner du ønsker, og plante.