Kan du sette OdoBan i en damp mopp?

February 24

Kan du sette OdoBan i en damp mopp?

Steam mopper er et praktisk alternativ til tradisjonelle streng eller svamp mopper. Mens tradisjonelle mopper er dyppet i en bøtte eller bin som holder vann og et rengjøringsmiddel, bære steam mopper vannet de bruker inne en tank på mopp selv. Tradisjonelle mopper kan ha produkter som OdoBan, lagt til vannet for å effektivt eliminere husholdning lukt. Men kan legger til produktet i din damp mopp skade apparatet.

Hvordan Steam mopper arbeid

Steam mopper har en mopp hodet dekket med utskiftbare klut eller pad. Håndtaket på moppen har en tank og varmeelementet. Vannet lagt til tanken er oppvarmet med varme-element når moppen er koblet til en elektrisk kilde. Ettersom vannet varmes, damp opprettes og tvunget ut av mopp gjennom åpninger under puten på mopp hodet. Denne damp er varm nok til rene flater med bare varmt vann, vann dusj fukter og fjerner flekker eller skitt og høy varme sanitizes overflaten.

Odoban forklart

OdoBan er et kommersielt produsert rengjøringsmiddel. Kjemikaliene inneholdt inne OdoBan er utviklet for å fjerne lukt fra myke og harde materialer. OdoBan også dreper bakterier og virus på harde flater. Dette produktet er ofte lagt til mopp vann for å sanere og deodorizing gulvet, men dette er unødvendig når bruke en damp mopp, som damp mopp bruker steam til å desinfisere overflater. Om bruk av OdoBan i et teppe damp renere er trygt, kan bruker produktet i dampen mopper er dårlig for moppen og skade eller tette moppen.

Andre rensevæsker

Visse typer damp mopp produsenter produserer og selger tilsetningsstoffer til bruk i sin merkevare av damp mopper. Disse tilsetningsstoffer er formulert med ingredienser som ytterligere desinfisere og fjerne husholdning lukt uten å skade damp mopp. Dette alternativet varierer av damp mopp du eier, imidlertid, og ikke alle steam mopper anbefaler bruk av tilsetningsstoffer i deres tanker. Sjekk alltid damp mopp brukerhåndboken til å fastslå om du kan bruke tilsetningsstoffer trygt i din mopp og bestemme hvilke tilsetningsstoffer er kompatible med din mopp.

Det beste alternativet

Rent vann er alltid det beste alternativet for bruk i din damp mopp. Selv om vannet inneholder ingen ekstra desinfeksjonsmidler, varmen er en desinfiserende og vannet vil ikke skade din mopp. Noen ganger inneholder vann fra springen mineraler som kalsium eller magnesium som etterlate rester og innskudd som kan tette din mopp og redusere effektiviteten av varmeelementet. Forhindre dette ved å fylle tanken med destillert hvit eddik og la det varme gjennom en syklus i tanken å oppløse mineraler. Du kan også forhindre dette ved å bruke bare destillert vann i tanken, som destillert vann har allerede de mineraler fjernet.