Kan du sette en tidtaker på dusjen?

June 5

Dusj konto for om lag 18 prosent av husholdningenes vann bruk, rapporter Alliansen for vann Efficiency. Redusere vannforbruk, og kostnaden for oppvarming av vann-i dusjen, kan du installere en dusj timer. Det finnes to hovedtyper.

Low Tech

Det er flere vanntett timeglass - og countdown-stil tidtakere laget spesielt for å bli plassert i dusjen. Mens de ikke slå av vannet når tiden er utløpt, signal de til brukeren at det er på tide å avslutte. Disse tidtakere er billig og lett å installere og kan angis for en rekke ganger. Ulempen er at de lett kan være deaktivert eller ignorert av familiemedlemmer som ikke ønsker å overholde frister.

Mekanisk Timer

En mekanisk timer faktisk begrenser vannstrømmen når tiden er utløpt, forlater bare en svekket spray til endelig skylling. Disse tidtakere er enkel å installere, tråder på dusj arm (pipen fra veggen) mellom armen og showerhead. De kan være dyrt og er vanligvis begrenset til forhåndsinnstilte tidspunkter. For eksempel en merkevare har bare innstillinger av tre, fem og 11 minutter og inkluderer et signal som varsler brukere når tiden er nesten opp. Tidtakerne er gode, men for å overbevise gjenstridige familiemedlemmer begrense dusjen tid.