Kan du sette en badestamp i kjelleren?

January 21

Kan du sette en badestamp i kjelleren?

En kjeller fungerer godt som et sted for en badestamp. Betong gulv tåler vekten av badekaret. Men flytte en badestamp innendørs, til alle rom, presenterer noen problemer som kan forårsake store skader til ditt hjem. Forstå hvordan å planlegge disse problemene når du installerer en badestamp i en kjeller.

Vannhindre

Vann spruting på underetasjen utgjør en sikkerhetsrisiko. Surround badestamp med gulv materiale som hindrer faller når de er våt, som gummimatter. Vannet kan også forårsake strukturell skade hvis det lov for å sitte på gulvet. Løfte badekaret fra gulvet gir en riktig avløp linje. Installere fuktighet-resistente Gulvmaterialer som fliser, rundt bunnen av badekaret.

Fuktighet

Høy varme og avdamping vann fra badestamp øker i kjelleren luftfuktigheten. Når den fuktige luften fra badestampen treff kjølig luft av rommet, kondens. Kondens bygger opp på vegger, Vinduer, oppvarming kanaler, stikkontakter og inventar. Fuktig kondens kan lette muggvekst eller skade andre fuktighet, inkludert råte.

Ventilasjon

Bekjempe økte mengden av fuktighet og hindre kondensering, inkludere ventilasjon i rommet. Sentral aircondition i sommermånedene dehumidifies luften, mens under kaldere måneder varmen fra ovnen bidrar til tørke den fuktige luften. Men dette er ikke nok til å ta alle kondens bekymringene. Installerer en avtrekksvifte og lufthull på utsiden av huset. For å sikre at alle kondens fjernes, må du også installere et mekanisk ventilasjonssystem. Det kontinuerlig åpninger friske uteluften inn i huset og eksos interiør luften.

Få hjelp

Ta kontakt med arkitekt eller en entreprenør med riktig installert innendørs badestamper. Enkelt skal kunne identifisere det beste stedet å installere badestamp og forstå ventilasjonsanlegg. Entreprenøren kan også foreslå installere andre egnede materialer som fuktighet-resistente isolasjon.