Kan du rense et dekk uten å skade flekken?

May 21

Dekk krever rengjøring akkurat som andre ytre område av ditt hjem. Hovedproblemet er ofte kjemikalier som finnes i mange blekemidler og sterke rengjøringsmidler, som vil visne og misfarges tre flekken på dekk.

Ukentlig rengjøring

Regelmessig rengjøring kan gjøres med en sopelime og/eller hageslange. Feie dekk paneler med retningen av de tre korn fjerne løs buildup eller skyll ned tre med din hageslange og en kraftig vannstråle.

Bruke oksygen blekemiddel

Oksygen blekemidler er et naturlig rengjøringsmiddel som er ikke bare trygt for din tre og dekket flekker, men er også trygt for omkringliggende jord og vegetasjon. Hvis du bruker oksygen blekemiddel, kombinere ca 1 kopp med en gallon av vann i en rengjøring bøtte. Dyppe en myk kost eller nylon skrubbe børste i renere og skrubb over tre dekk, igjen tørke i retning av de tre korn. Skyll dekk med din slangen når ferdig.

Drikkepenger og advarsler

Rengjøring dekket på en varm, solrik dag tørker raskere og reduserer muligheten for mold og mugg. Aldri bruke alle typer metall eller wire pensel når rengjøring dekk, som disse elementene vil ripe og splinter tre dekk, ofte forårsaker ubotelig skade.