Kan du plante trompet vinranke i beholdere?

September 21

Kan du plante trompet vinranke i beholdere?

Trompet vine planter får sine navn fra sine karakteristiske formet blomster, som ligner den melodiske blåseinstrument vendt mot bakken. Klatring vinrankene ville arbeide for å vokse så bredt og høy som de kan mot solen, som betyr at de noen ganger vokse deres planting området, spesielt hvis de er plantet i containere. Men med forberedelser kan du plante vintreet i containere.

Beholdertypen

Du kan bruke alle typer beholder for planting trompet vintreet så lenge den har drenering hull. Hvis du vil bruke en plast kasse eller lignende beholder uten hull, du kan se dem selv, plassert ½ tomme over bunnen av beholderen, hver om lag ¼ til ½ tommers diameter linjeavstand om hver 2 inches rundt beholderen. Dette vil sikre at overmålet vann starter fra beholderen å unngå drukning røttene av vintreet. I størrelse, bruke en container så stor som mulig for planting området; vinrankene fyller et område du gir dem.

Plassere beholderen

Som ung vintreet begynner å vokse, er det tynn og utsatt for sterk vind og harde sollys, så det må noen beskyttelse mot elementene. Men kan sitter beholderen ved en vegg blokkere det fra å få noen sollys på alle. Vurder å plassere beholderen på en veranda, der det vil motta indirekte sol eller bare få sollys i kjøligere delene av dagen, for eksempel morgen og ved solnedgang.

Espalier System

Nøkkelen til vellykket beholder planting er å oppmuntre vintreet å vokse opp og ikke utover, som betyr å etablere et espalier system i beholderen. Dette kan være så enkelt som noen liten plastikk eller tre pluggene stikker til dekorative stykker solgt på mange hage sentre og barnehager. Plass støtter systemet i beholderen når du legger til jord, før du plante vintreet selv. Godt feste den i potten eller å en nærliggende struktur, fordi vintreet vil være tunge. Når du trener vintreet oppover, er det mindre sannsynlig å vokse utover og bryte din beholder.

Opplæring vintreet

Å sikre at vintreet vokser opp i stedet for ut, har du å trene den espalier systemet. Når anlegget når ca 4 til 6 inches høy, knytte den løst til espalier med fleksible vri uavgjort eller en stripe strømpebukse; materialene løs og flyttbare gjør vintreet å vokse naturligvis på sin egen uten hemme plass. Tie anlegget hver 4 inches til den naturlig begynner å pakke og vokse rundt støtte. Anlegget vil vokse så høye som du la det og vil drapere over espalier og flytte til nærliggende støtte systemer hvis gitt sjansen.