Kan du koble en elektrisk gjerde med DC spenning?

May 15

Husdyr eiere må velge mellom to primære alternativer når du velger en gjerde energizer. De kan installere en AC-drevet enhet eller en DC (likestrøm) energizer. Vekselstrøm tvinger deg til å bli en slave "rutenettet" mens frittstående DC energizers gir deg en viss grad av uavhengighet. Det finnes flere grunnleggende DC energizer typer du kan kjøpe og installere. Hver har sine fordeler, ulemper og tilhørende kostnader.

Bærbare enheter

Hvis du konfigurerer en midlertidig beite, er en batteridrevet enhet et godt valg. Enhetene er liten, lett og enkel å installere. Klemme dem på dobbelt formål montering/jording innlegg, koble ledningen gjerde og du er ferdig. Mens enhetene kan se små, er de fortsatt i stand til å levere en sterk sjokk. Alle av dem er avhengige av D-batterier for makt, og deres åpenbare ulempen er at batteriene ofte må byttes. Både zareba og tør produkter produsere energizers av denne typen

Større batteri enheter

For større beitemarker er større batteridrevet gjerde ladere også tilgjengelig. De er drevet av en seks - eller 12-volts dyp syklus batterier. På grunn av deres større vekt krever de montering på en gjerdestolpen eller annen solid støtte. Som sine D celle motparter krever batteriene i disse enhetene periodiske utskifting; men sjeldnere. Dyp syklus batterier kan lades, men mens dette pågår, et nytt batteri må være installert. Som deres strømforsyningen er både begrenset og stadig å bli oppbrukt, når du bruker en akkumulator-drevet lader er det svært viktig å holde ugress fra å ta kontakt med din gjerde wire. Ugress "blø av" makt og forkorte tidsintervallet mellom erstatning og lading.

Batteri-Solar enheter

Kanskje er de beste DC-drevet gjerde energizers batteri-solar enhetene. De er tilgjengelige med enten seks - eller 12-volts dyp syklus batterier og er utstyrt med et solpanel også. Batteriene i disse enhetene har en stor kapasitet og er spesielt godt egnet for installasjon i relativt isolert steder. De likeledes forlange installasjon på en tung post eller solid støtte. Enhetene er også litt dyrt, men batteriene vil vare i flere år før krever erstatning. Videre, de er ekstremt pålitelig. Under testing, noen disse enhetene har operert i flere uker i totalt mørke. Parmak presisjon er en ledende produsent av energizers som disse.

Valgene for DC-drevet gjerde ladere er ganske omfattende, så er prisene på disse enhetene. Din beslutning vil være styrt av budsjettet og bestemt fekting krav.