Kan du endre Trim på en innfelt lys?

February 21

Kan du endre Trim på en innfelt lys?

Lysarmaturer bør sømløst blander inn hvile ditt hjem og innredning temaer, utfyllende stiler og utførelser. Når pusse opp, må du kanskje erstatte hele halvtiden - enten det lysekrone, flush-mount eller sconce--tilsvarer rommets nytt utseende. Har du innfelt lys, er endre utseendet enkelt. Innfelt lys krever ikke fjerning av lampen å endre sitt utseende. Siden taket trim er eneste synlige, endre trim og du oppdatere øyeblikkelig utseendet på lyset.

Innfelt lys deler

Flertallet av mesteparten av et innfelt lys er i taket. Det kabling og canister-formet diffuser resten, med kanten av diffuseren skyll med taket. Et stykke trim tetter gapet mellom taket og diffuseren. Dette trim stykket kan erstattes nesten like enkelt som skiftende en lyspære.

Grunner til å endre trimme

Erstatte trim på en innfelt lys kan hjelpe lyset å passe inn i stilen til et rom. Sprekker eller male over det vil kreve erstatning av trim. Hvis du ikke bruker den gamle stykket trim på grunn av skade, bør du erstatte det så snart som mulig for å unngå luftlekkasjer rundt lyset, som gjør hjemmet mindre energi effektiv.

Trimme endringer

Med noen innfelt lys, må du fjerne trim å ta ut glass dekselplaten beskytte lyspæren hvis du vil endre lyset. Dette er hvorfor trim har spole- eller rod våren klipp som slipper med et par nål nebbtangen og kan bli erstattet i kampen etter endre pære. Rod kilder kroken direkte til spor på sidene av lys beholderen.

Trimme endringer

Endre trim krever fjerning av gamle trim. Slippe coil våren klipp med nål nebbtangen eller hekte rod våren klipp ved å skyve opp og til side før trekke trim ned. Nøye måle diameteren på beholderen for innfelt lys, ikke hullet i taket, og velge et stykke trim å matche. Installere nye trim reversere trinnene å ta av gamle trim.