Kan du damp mopp pre-ferdig tregulv?

November 11

Pre-ferdig parkettdekke slats komme hjem pusset, beiset og ferdig slik at alt du trenger å gjøre er å installere slats på plass. Etter installere dem, men må du betale spesiell oppmerksomhet til hvordan du rengjør dem å sikre at du ikke forårsake langsiktige skader. Dette inkluderer avgjøre hvorvidt damp mopp gulvet. Steam mopper kan forårsake problemer for gulvet hvis du bruker dem ofte.

Ved hjelp av damp mopper

Steam mopper levere en liten mengde steam gulv til fjerne bygget opp skitt og debris. Tregulv er følsomme for vann, og de fleste produsenter anbefaler at du bruker steam til å rense et tregulv. Hvis du har flekker eller buildup på gulvet, kan du bruke en damp mopp Hvis steam mopp produsenten anbefaler det for pre-ferdig tregulv. Men ikke bruk en damp mopp for daglig rengjøring.

Steam mopp forholdsregler

For å unngå skade ved en damp mopp, må du alltid beveger damp mopp mens aktivere funksjonen steam. Holde damp mopp på samme sted vil levere mye fuktighet til et område og vil gjøre det for varmt. Dette er sikkert å skade din pre-ferdig tregulv. Også alltid bruke microfiber rengjøring puten med damp renere for å skape en barriere som beskytter tre gulvet fra absorbere for mye vann.

Bruke damprensere

Damprensere forskjellige fra steam mopper ved at de leverer mer damp på gulvet. Dette gjør gulvene våtere enn en damp mopp. Bruk aldri damprensere å rengjøre pre-ferdig eller typer parkettdekke. Det vil gjøre det gulv for våt og vil til slutt føre til warp og spenne.

Trygge alternativer

Fordi steam mopper har skade din tregulv, velger du et alternativ som er sikker på ikke å skade dem. Alltid feie gulv å fjerne så mye tørr skitt som mulig. Deretter dyppe en mopp i såpevann og vri den ut, så mye som mulig, før skyve den over gulvet. Denne damp-mopping teknikken unngår bruk for mye vann til din pre-ferdig tregulv.