Kan du bruke støttemur blokker som Edgers?

September 16

Murstein og stein vegg blokker gi en permanent løsning for kanter hevet senger, kantlinjer og gangveier. Mens de fleste blokker jobbe for kanter, er noen stiler bedre egnet til den enn andre. Riktig installasjon sikrer blokk kanter restene attraktive og leverer et profesjonelt utseende til din kantet senger.

Blokk typer

Vegg blokker kommer i flere stiler, med slagg blokker som de mest grunnleggende. På grunn av sin tykkelse arbeide slagg blokker bare for kanter hvis du ønsker en høyere kant eller er villige til å begrave dem delvis i bakken. Slagg blokker har to hull gjennom dem som vises når du bruker dem som kanter. Solid veggen blokkene kommer i forskjellige bredder og tykkelser. Figurer omfatter square, rektangel og scalloped kant. Disse fungerer bedre som kanter steiner siden de er tynnere og ikke inneholder hull.

Kanter forberedelse

Planering bakken før sikrer vegg blokker sitte flatt. Ujevn blokker er ikke attraktiv og kan utgjøre en tripping fare. Gravingen samme bredde som blokker og omtrent så dypt som halv blokkens tykkelse. Skrape en flat styret over bunnen av grøften selv ut støt og gir en perfekt plan overflate. Et 1-tommers lag av knust stein utleggermaskin, fast tamped, hindrer blokker fra bosetting og bli ujevn etter installasjon.

Installasjonsmetoden

Begynne i en ende av kanter stripen og arbeide mot den motsatte enden. Arbeider i et lineært eliminerer sjansene for trenger flere halv blokker. På det meste, at din kanter du må dele en vegg blokk i to at slutten hvis det ikke er plass til en hel blokk. En mur så skjærer raskt gjennom blokken. Angi blokkene i grøften, og tamp hver enkelt på plass. Sett dem så nær hverandre som mulig å hindre skiftende. Du må kanskje fjerne noen knust stein fra grøften hvis en litt høyere enn blokken av.

Multi-tier installasjon

Opprette en kort kanter mur rundt en planter seng kan du bygge opp et høyere nivå av jord i området falt. Veggen er tungt nok til at de ikke krever mortaring for en kort tolags eller trelags kanter vegg. Rave sammenføyningene mellom hvert nivå å skape en kraftigere vegg. Noen vegg blokk design lås sammen når stablet. Slike blokk har rygger på toppen og kanaler i bunnen som passer sammen for å skape en kraftigere kanter vegg.