Kan du bruke metalliske farger på mat Grade Poly poser?

January 15

Kan du bruke metalliske farger på mat Grade Poly poser?

Mat grade polyetylen poser er et fast innslag i dagligvarebutikker og hjem. Vanligvis laget av polyetylen LDPE eller LLDPE harpikser, oppfyller de FDA og USDA sikkerhetskrav for lagring og transport av matvarer. Mat grade poly poser kommer i forskjellige tykkelser, farger og stiler, inkludert ruller, kartongdesign og zip-låst. Inne i hjemmet, kan disse posene brukes til å lagre frisk frukt og grønnsaker i kjøleskap eller fryser, holde tørre varer---som bulk nøtter eller havregryn---i en kjøkken skap, linje en liten søppel kan eller fungere som arrangørene for håndverket, søm og skolemateriell. Metalliske farger kan brukes på mat grade poly poser, men hvordan de brukes er en funksjon av pose bruk.

Metalliske farger brukt direkte på Poly poser for oppbevaring av mat

Poly fryseposer brukes ofte til å lagre hjem hagearbeid avlinger; bringebær, gulrøtter og rødbeter er bare noen sesongens matvarer som bufres i quart og gallon størrelse poly poser. En permanent blekk brukes direkte på vesken etiketten og dato innholdet. Metallisk fargede markører er betraktet som en form for permanent blekk. Men på grunn av blekk, kan de blø gjennom tynne poly poser. Mens de legge gnisten til enhver pose de brukes, er sikkerhet hovedanliggende når maten er involvert. Metallisk farget markører brukes direkte på poly-poser som brukes for oppbevaring av mat bør være plassert der merkene vil ikke komme i kontakt med mat, som på vesken kanten over vri-uavgjort.

Metalliske farger brukes indirekte Poly poser for oppbevaring av mat

En tryggere og mer allsidig måte å legge metallisk color tegninger for en Skåk sekk for oppbevaring av mat er å bruke markeringene til en stick-on etikett. Etter merking stick-on etiketten og tillater noen minutter til blekket tørker, kan etiketten overføres til poly bag. Papiretiketter gir en fysisk barriere som skal hindre blødning gjennom poly bag på mat innholdet av de metalliske fargene.

Bruke farge direkte til Poly poser som ikke brukes for oppbevaring av mat

Poly-poser som brukes for elementer enn mat, som arrangørene for håndverk materialer, kan ha metalliske farger direkte på vesken. Utjevner posen og taping hjørnene nede på flate hjelper stabiliserer bagen for metalliske farger program av markører, akryl maling eller metallisk farget spray maling.

Bruke farge indirekte til Poly poser ikke brukes for oppbevaring av mat

Metalliske farger kan brukes indirekte poly næringen bager på en rekke måter. Metallisk farget indikatorer kan brukes på stick-on etiketter til innhold Postinformasjon og deretter overført til poly bag. Stick-on etiketter kommer i en rekke størrelser og farger, inkludert transparent. etiketter kan ikke bare utilitarist, men sport metallisk farget dekorasjoner i form av pynt eller bakgrunnsfarger. For spesielle poly poser, kan metalliske farger brukes på stoffet og spraylim brukes til å følge den ferdige designen å poly bag.