Kan du bruke furu Subfloors som primær gulv?

September 5

Ja, du kan bruke furu subfloors som primær gulv. I mange eldre hus, furu subfloor var den eneste etasje og det holdt seg godt. Avdekket furu subflooring appellerer til resirkulering entusiaster samt fans av distressed tre. Ulemper inkludere en tynnere, mindre-isolert gulv og en mindre-holdbar overflate enn andre gulv.

Subflooring definert

Subflooring installeres når huset er bygd. Det er knyttet til bjelkene over foundation eller kjelleren og vanligvis strekker seg under innvendige vegger. Byggherrene som vil installere linoleum, teppe eller tynnere løvtre over subflooring vanligvis prøve å gjøre subflooring så stram og glatt som mulig. Mindre oppmerksomhet til utseendet på overflaten, siden det dekkes. Kryssfiner erstattet furu som subfloor av amerikanske byggere valget en gang i midten av 1900-tallet.

Subflooring som primær etasje

Leaving subfloor som primær gulvet er billigere fordi du slipper å betale for det ferdige laget av linoleum eller ark vinyl, fliser, teppe eller løvtre. Men som Rick Fitzsimmons, renovering entreprenør som har jobbet i Missouri, Illinois, Ohio og New York, påpeker, du mister noen isolerende verdi hvis du ikke angir et ferdig lag av gulv. Uavhengig av materialet, ferdig gulv gjøre mer blokkere varme og fuktighet fra kjelleren, Fitzsimmons sier. Videre teppe deadens lyd og vinyl og flis motstå søl.

Løvtre vs Gran

Bartre som furu og Gran er softwoods; løvtrær som eik og lønn er hardwoods. Generelt, løvtre bulke ikke så lett, men det er også vanskeligere å arbeide med. Saging spikrer og feste skruene er alt vanskeligere. Noen hardwoods er så hardt du må bruke lim, i stedet for negler. Noen løvfellende hardwoods, som balsa, for eksempel er myke. Noen myke skogen, som hjertet furu, er relativt hardt.

Tre hardhet skala

Trelast og gulv næringer bruker ulike hardhet skalaer sammenligne typer tre, måle mengden av trykket for å bulke et stykke tre. Som Fitzsimmons og mange andre fagpersoner som arbeider med tre påpeker, fungerer slik skala best som en sammenligning mellom artene. For eksempel fungerer det best når du sammenligner hardheten på red oak (en benchmark arter for gulvet) og hjertet furu eller bambus. Tre beste website bemerker at hardheten i Art varierer etter vekstforhold treet (temperatur, fuktighet, sollys). Derfor kan hardhet skala tallene variere betydelig, avhengig av hva styrene brukes for testing.

Furu brukes for subflooring var ofte sørlige longleaf gul furu, som har en hardhet skala på ca 870, ifølge Janka hardhet målestokk av den amerikanske konstruksjon og trearbeid næringer. Sammenligning priser denne samme skala California redwood på en hardhet av 420, afrikanske mahogni på 830 og red oak på 1290. Eldre gulv skal være primære etasjer er ofte bygget med hjertet furu, som skalaen på 1250.

Sammenligne tregulv

Granskes annonse krav hardvedgulv gulv industri, er hjertet pine nesten like hard som red oak, avhengig av vekstforhold enten arter. En bedre vurdering enn arter av tre ser på hvordan gulvet ble installert og hvordan det har holdt over tid. En gul furu subfloor som er dekket av linoleum tiår kan være i bedre stand enn bare hjertet furu gulv som er blitt gikk på i flere tiår. Når det er avdekket, bulk gul furu mer. Og begge subfloors blir mykere enn nye red oak.

Din Subfloor kan være en antikk

Nettstedet for Grizzly skog, en gulvet produsenten i Sør-Carolina som selger også gjenvunnet antikke hjertet furu gulv, beskriver hjertet furu gulv i glødende vilkårene: "opprinnelig brukt til å gjenoppbygge sør i forrige århundre,... hver planke inneholder en levende historie med den tiden da den ble brukt til å bygge Amerika."Anses i det lyset, er sammenligne en subfloor av hjertet furu til nye gulv som å sammenligne en antikk til nye møbler. Du velger ikke en antikk fordi det motstår vann bedre.