Kan du bruke ert grus Under en uteplass?

March 16

Kan du bruke ert grus Under en uteplass?

Ert grus er en løs landskapsarbeid materiale består av jevnt, avrundet steiner mellom 1/8 og 1/4 tommers. Mens ert grus kan brukes som en mulch alternativ, hage grensen og andre landskapsarbeid formål, er det ikke det beste valget for en patio base. Hvis du bruker ert grus under en uteplass, ta noen enkle trinn for å sikre stabilitet i base før din overflate stones, pavers eller murstein.

Tips

En av de beste måtene å sikre stabilitet i en uteplass er komprimere undergrunnen. Komprimere løst smuss ør ert grus på toppen fjerner luftlommer og utgivelser fuktighet fra bakken. Bruk en hånd sabotasje eller en komprimator maskin, og gå over hele bunnen av stiftelsen til din sko ikke forlate fotavtrykk. Før du legger til ert grus i fundamentet, ramme indre veggene med press-behandlet tre brett. Styrene vil fungere som edge begrensninger, forsterke grus base på alle sider.

Stein støv

Pack er en blanding av grus og stein støv brukes til å danne en solid overflate under mulch og river rock terrasser. Legge steinstøv er én måte å stabilisere ert grus og danner en lignende base. Stein støvet vil faller ned i sprekkene og forsterke steinene så de ikke skifte. Hell steinstøv over ert grus, og rake det gynge å arbeide stein støvet ned. Fukt basen og fortsette å legge til mer steinstøv før det nivåer øverst. Støvet vil henge ert grus som det tørker, opprette trekkraft mellom glatte steiner og låse dem på plass.

Fordeler

Hovedfunksjonene for en patio base inkluderer tilrettelegge underjordiske drenering og støtte overflate så det ikke synke. En 4 - til 6-tommers lag av komprimerte ert grus kan støtte en patio overflaten under normal slitasje. Den lille størrelsen på ert grus bergarter hindrer store luftlommer, noe som reduserer muligheten for frost HIV skade. Avrundet figurene la smale åpninger, gir flere baner for underjordisk fuktighet å flykte fra overflaten.

Betraktninger

Om du har tenkt å sette overflaten i sanden eller mørtel, en uteplass er bare så god som sitt fundament. Vanligvis består en grus-base av irregularly-formet 3/4-tommers knust bergarter som kile til en solid overflate når komprimeres. Runde, glatt kantene på ert grus at disse steinene komprimering som fast. Som et resultat, stein eller murstein på en base av ert grus roterer eller skifte malplassert over tid hvis flere trinn ikke ta for å sikre stabilitet.