Kan du bruke en høytrykksvasker på Vinyl fasader?

September 21

Vinyl Fasader er en av de enkleste typene av ytterkledning å vedlikeholde og ren. Attraktiv, langvarig vinyl Fasader kan oppnås ved å holde det rent. En av de raskeste måtene å rengjøre vinyl er å bruke en høytrykksvasker, som er en riktig og forsvarlig måte å rense vinyl. Lær mer om press vask for å sikre at du gjør det riktig og tar de riktige sikkerhetsforanstaltninger.

Bruke en høytrykksvasker

Riktig bruk av høytrykksvaskeren på vinyl Fasader vil skape bedre resultater og vil sikre at vinyl ser bedre og varer lenger. Alltid spray trykksatt vann slik at vannstrålen treffer fasader i 90 graders vinkel. Dette hindrer du skyver vannet bak ytterkledning. Alltid stå minst 3 fot fra fasader og aldri spray nærmere enn 1 fot ellers du kan sprekk og svekke fasader. Arbeide fra bunnen av ytterkledning til toppen for å sørge for at hele veggen ytterkledning tørker samtidig. Dette vil sikre at du ikke får vann striper.

Kjøp vs. leie Vinyl fasader

Beslutningen om å kjøpe eller leie en høytrykksvasker vil avhenge av dine behov og omstendigheter. Kjøpe en høytrykksvasker hvis du har et stort hus med masse vinyl Fasader du vil rengjøre regelmessig, men husk at du også kan bruke trykk skiver til rene betong gulv og vegger. Leie en høytrykksvasker hvis du rense et lite område av vinyl Fasader eller hvis du finner at du ikke har mye bruk for. Kontakt lokale maskinvare eller oppussing butikken å leie eller kjøpe en høytrykksvasker.

Velge en høytrykksvasker

Velge den riktige høytrykksvaskeren vil produsere best rengjøringsresultater for vinyl Fasader. Trykk skiver som har justerbart trykk er mer anvendelige. De lar deg bruke lavere trykk for normal skitt og oppbygging og mer press for å fjerne tøff flekker som sap eller fugl droppings. For vinyl trenger du ikke å bruke mer enn 3000 psi å fjerne selv flekker. Velg en høytrykksvasker som vil tillate deg å oppløse rengjøringsmiddel i vanntanken uten tilstopping. Denne allsidigheten vil tillate deg å legge blekemiddel til løsningen å fjerne mold eller mugg.

Sikkerhet

Hvis brukt feil, kan trykk skiver forårsake alvorlig skade. Forhindre dette ved å alltid iført briller og hansker når maskinen er på. Dette hindrer utilsiktet skade fra vanntrykk rettet mot ansiktet eller hender. I tillegg holde barn og kjæledyr borte fra området mens du arbeider. Aldri trykk vask vinyl Fasader som kan ha bly maling på den.