Kan du bruke en dampbåt gulv renere på betong?

September 21

Kan du bruke en dampbåt gulv renere på betong?

Betong er en standard mulighet i mange hushold garasjer og blir stadig mer et disken overflaten alternativ også. Hvis det er et alternativ du forfølge, er holde overflaten ren et must. Standard betong, som brukes i garasjer og terrasser, kan være trygt steam renset, men hvilke dekorative betong er bedre renset av en alternativ metode.

Hvordan damp rengjøring arbeider

Betong kan rengjøres med en vann damp prosess. Den bruker lavt vanntrykk og damp for å rengjøre overflaten. Steam gulv rengjøringsmidler er tilgjengelige for kjøp og leie, eller homeowners kanne bruk en profesjonell tjeneste for prosessen. Vann damp rengjøring skade ikke betongflater. Imidlertid rengjør overflaten når det er minst sannsynlig å gjennomgå temperatur endring før det tørker.

Rengjøring dekorative betong

Dekorative betong er farget en bestemt farge eller pyntet med aksenter og er mye brukt for sin flekk motstand og holdbarhet. For å opprettholde overflaten, regelmessig feie med en sopelime å fjerne skitt og debris. Fjerne fine partikler med en støv mopp. Mix 1 gallon av vann og mild renere eller parabolen såpe i en bøtte. Dempe mopp og ren små deler av gulvet. Ofte skyll og vri ut moppen under rengjøringen. Tomme bøtte og deretter fylle med varmt rent vann. Mopp skylle såpe rester.

Rengjøring Standard betong

I stedet bruker en damp renere på betong, kan du bruke dette alternativet. Feie eller vakuum området for å fjerne skitt og debris. Bruk en vannslange med en spray befestningssett til sterkeste innstilling. Spray gulvet, jobber fra tilbake til forsiden og bruker bred slag. Overflaten er våt, dryss gulvet med en nonabrasive renere. Skrubbe renere med en push kost. Skyll gulvet med vannslangen spray vedlegg og la tørke.

Rengjøring flekker

Aften etter rensning fortsatt flekker. For å fjerne en olje stain fra standard betong, Bruk blekemiddel til området og la den sitte i 20 minutter. Skrubbe området og skyll. For en fett flekken på standard betong, spre et lag av frisk kattunge kull og la det sitte i to til tre dager. Bruke en våt/tørr støvsuger eller feie området. Dekk området med tørr betongblanding hvis kattunge søppel ikke fungerer. La betongen sitte to til tre dager og deretter kaste. Ren dekk merker på standard betong med vanlige avfetting. Spray området og la det sitte i noen timer, deretter scrub og skyll.