Kan du bruke en dampbåt å rengjøre Armstrong laminat gulv?

September 8

Armstrong er et gulv selskap som lager laminat gulv som ligner naturlig tregulv. Laminatgulv består av fire lag. Slitesjiktet er en klar beskyttende belegg. Design laget er laget som ligner løvtre. Den indre kjernen er laget av slitesterk og sterk plast. Sikkerhetskopiering bidrar til å beskytte laminat fra vannskader. Disse fire lagene å beskytte laminat og holde seg ren og uberørt. Rengjøring laminat gulv er relativt enkel, men vær forsiktig når du bruker dampskip for å rense dem.

Unngå damprensere

Damprensere er rengjøringsmidler som presser varmt vanndamp i gulvet. Dette løsner smuss og annet rusk slik at det kan bli sugd gjennom kraftig vakuum som ofte følger med damp renere. Damprensere er et problem for de fleste Armstrong laminat gulv fordi de kan presse vann mellom lagene i laminat. Dette kan forårsake lagene til slutt skille og kan forårsake at du må bytte ut gulvbelegget. Det vil ikke skje etter ett bruk, men det kan til slutt skje hvis du bruker en damp renere i flere måneder.

Bruk Steam mopper

Steam mopper er lik damp rengjøringsmidler bortsett fra at de ikke produserer mye damp og dampen ikke er så varmt som damprensere. Disse mopper er utformet for bruk på laminat, som ikke kan håndtere høy varme og høy drevet damp. Bruk disse mopper sparsomt og bare for dyprens. Bruke dem på laminatgulvet hver dag kan til slutt ha ut den beskyttende belegget over laminatgulvet. Bare bruk steam mopper som er ryddet for bruk på laminat gulv.

Velg Steam mopper

Ikke alle steam mopper er skapt like. Velg en damp mopp som fungerer best for deg. Velg en med en lang ledning hvis hjemmet har store rom. Koble steam mopper tvinger deg til å vente på vannet for varme opp igjen. Velg en damp mopp som er lys nok til å bære, men inneholder nok vann til å rense et helt rom uten påfylling.

Spot rengjøring laminat

Spot rengjøring laminat vil forhindre den fra flekker og vises skitne for tidlig. Du kan ofte se ren laminat med en enkel løsning 1 ss. eddik per kopp varmt vann. Hvis laminat er spesielt skitten, må du legge noen dråper flytende oppvaskmiddel. Alltid skyll gulvet helt og deretter tørke det helt, som gulv kan strek lett hvis det er fortsatt såpe rester på dem.